MUSE vydali očekávané album Simulation Theory

Dlouho očekávaná deska již byla hudebním tiskem nazvaná nejlepší, nejvýraznější a nejodvážnější popovou nahrávkou kapely. Každá její skladba je doprovázená samostatným videem, všechna jsou k zhlédnutí na speciální webové stránce.

Více než kdykoli jindy si MUSE dali záležet na grafickém zpracování nahrávky a přizvali ke spolupráci významné umělce. O obal se postaral výtvarník Kyle Lambert, který má na kontě plakáty ke známým filmům a seriálům jako Stranger Things nebo Jurský park. Obal k Super Deluxe balíčku zpracoval Paul Shipper, který se podílel na grafice k filmům Star Wars: Poslední z Jediů a Avengers: Infinity War.

Kapela nedávno oznámila na příští rok svoji Simulation Theory World Tour, a Česká republika má čest být její první zastávkou. MUSE vystoupí v Praze 26. května na Letišti v Letňanech, lístky se objeví v prodeji v pátek 16. listopadu.

MUSE jsou Matt Bellamy, Dominic Howard a Chris Wolstenholme. Jejích poslední studiová nahrávka Drones vyšla v červnu 2015 a umístila se na prvních příčkách žebříčků v 21 zemích světa. Deska vyhrála prestižní cenu Grammy v nominaci Best Rock Album. MUSE se dali dohromady v roce 1994 a od té doby vydali 7 studiových alb, jichž se po celém světě prodalo víc než 20 milionů kusů. Jsou považováni za jednu z nejlepších živých kapel na světě.

Všechny klipy k desce Simulation Theory najdete na odkaze https://retrogradevideo.com/