NVIDIA uvolňuje ovladače pro hru Shadow of the Tomb Raider a přináší podporu Ansel a Highlights do dalších titulů

Společnost NVIDIA uvolňuje Game Ready ovladače pro očekávanou hru Shadow of the Tomb Raider, které zároveň přidávají podporu funkcí NVIDIA Ansel a NVIDIA Highlights. Ovladače jsou také určeny pro hry Assetto Corsa Competizione, otevřenou beta verzi Call of Duty: Black Ops 4 Blackout, Dying Light: Bad Blood a Insurgency Sandstorm.

Nové ovladače jsou k dispozici vždy v den, resp. několik dní před uvedením nových her, a poskytují maximální herní zážitek díky vysokému úsilí vývojářů v NVIDIA, kteří pracují do poslední možné chvíle na optimalizaci výkonu a vynikající hratelnosti. Stejně jako všechny vydané Game Ready ovladače, tak i tento splňuje certifikaci WHQL od společnosti Microsoft.

Podpora NVIDIA Highlights ve hrách Shadow of the Tomb Raider, Dying Light: Bad Blood a Insurgency Sandstorm

Vydání nových ovladačů je příležitostí k uvedení dalších zajímavých funkcí do her pro hráče využívající platformu GeForce. NVIDIA Highlights získaly tituly Shadow of the Tomb Raider, Dying Light: Bad Blood a Insurgency Sandstorm.

NVIDIA Highlights automaticky zaznamená klíčové herní momenty. Díky přímé integraci do hry je možné zachytit důležité události, ať už se jedná o souboj s bossem nebo jinou pěknou akci pomocí technologie ShadowPlay. Jakmile je herní seance u konce, Highlights automaticky ukáže záznamy, které lze snadno zopakovat nebo sdílet s přáteli na Facebooku, YouTube či Weibo.

NVIDIA Ansel v Shadow of the Tomb Raider a Insurgency Sandstorm

NVIDIA Ansel je revoluční nástroj pro pořízení snímků ze hry. Umožňuje zachytit screenshot z jakéhokoli úhlu v HDR kvalitě, přidat různé filtry, vyladit vzhled a uložit je v ultra vysokém rozlišení až 63 360 x 35 640 pixelů nebo 360° formátu pro zobrazení na chytrém telefonu, počítači či VR headsetu. Více informací získáte na technologické stránce Ansel.

Více informací na webu GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/shadow-of-the-tomb-raider-game-ready-driver/

Ovladače ke stažení
https://www.geforce.com/drivers

Technologie GeForce RTX v Shadow of the Tomb Raider
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/shadow-of-the-tomb-raider-rtx-ray-traced-shadows/

Technologie GeForce RTX v Assetto Corsa Competizione
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/assetto-corsa-competizione-rtx-ray-tracing/