NVIDIA uvolňuje ovladače pro otevřenou beta verzi hry Battlefield V

Společnost NVIDIA uvolnila Game Ready ovladače pro otevřenou beta verzi hry Battlefield V, které jsou zároveň určeny pro hry F1 2018, Immortal: Unchained, Pro Evolution Soccer 2019, Strange Brigade a Switchable.

Dlouho před oficiálním datem vydání hry Battlefield V, stanoveným na pátek 19. října 2018, si mohou hráči vyzkoušet otevřenou beta verzi nabízející formát Conquest na mapách Rotterdam a Artic Fjord a formát Grand Operations s režimem „Airborn“, respektive režimem „Breakthrough“. Otevřená beta startuje v úterý 4. září 2018 pro ty, kteří si plnou verzi hry předobjednali, a hráče vlastnící předplatné služeb Origin Access (Premier nebo Basic) či EA Access. O dva dny později, tedy 6. září 2018, se hra otevře všem. A díky právě uvedeným ovladačům budou hráči na tento okamžik připraveni.

Battlefield V bude jednou z prvních her využívajících technologii vykreslování v reálném čase (NVIDIA RTX Real-Time Ray Tracing) dostupnou na nedávno oznámených grafických kartách GeForce RTX a přinášející novou úroveň věrnosti a realističnosti do už tak ohromující hry.

Nové ovladače jsou k dispozici vždy v den, resp. několik dní před uvedením nových her, a poskytují maximální herní zážitek díky vysokému úsilí vývojářů v NVIDIA, kteří pracují do poslední možné chvíle na optimalizaci výkonu a vynikající hratelnosti. Stejně jako všechny vydané Game Ready ovladače tak i tento splňuje certifikaci WHQL od společnosti Microsoft.

Více informací na webu GeForce.com
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-open-beta-game-ready-driver/

Ovladače ke stažení
https://www.geforce.com/drivers

Battlefield V s technologií real time ray tracing
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/battlefield-v-rtx-ray-tracing-reflections/

Webová stránka hry Battlefield V
https://www.ea.com/games/battlefield