Stylový a výkonný soundbar

Armor GT7 stojí na vrcholu nabídky outdoorových reproduktorů EVOLVEO

Bezdrátový reproduktor Armor GT7 přináší nejvyšší výkon, stylový design a kvalitní zvuk s plnými basy a krystalicky čistými výškami. Stejně jako ostatní reproduktory řady ARMOR byl navržen tak, aby odolal nepříznivým podmínkám, ale zároveň poskytl co nejlepší zvukový zážitek. Díky svému výkonu, kvalitě a designu obstojí i jako stylový soundbar v obývacím nebo dětském pokoji.

Vysoký výkon a dynamický zvuk

Nový outdoorový reproduktor Evolveo Armor GT7 nabízí výkon 20 W, splňuje podmínky IP54, je tedy odolný stříkající vodě a dešti, zvuk přenáší bezdrátově pomocí Bluetooth 4.2 EDR, nabízí i připojení zvukovým kabelem zakončeným 3,5mm jackem. Dvojice dynamických 48mm neodymových 10W reproduktorů dodává hutný a výrazný zvuk s plnými basy a čistými výškami. Integrovaný MP3 přehrávač přehraje také hudbu z microSD karty o kapacitě až 64 GB.

Robustní voděodolné tělo ve stylovém designu

Ačkoli tomu vzhled reproduktoru nenapovídá, Armor GT7 je outdoorový reproduktor, který odolá nárazům, dešti a spolehlivě hraje i v náročných podmínkách. Jeho vzhled a provedení v černé barvě jej řadí mezi reproduktory, které obstojí i doma, například v obývacím pokoji. V nabídce je i varianta GT8 v černé barvě s modrou mřížkou.

Pohodlné telefonní hovory

Evolveo Armor GT7 je možné využít jako handsfree sadu. Příchozí telefonní hovor lze přijmout stisknutím jednoho tlačítka. Reproduktor má integrovaný mikrofon a tlačítka pro úpravu hlasitosti. Při hovoru tedy není nutné vytahovat mobilní telefon z kapsy nebo batohu.

Dlouhá výdrž baterie a Powerbanka

Vysoká kapacita 4 400mAh baterie a energetický úsporný Bluetooth 4.2 EDR umožní velmi dlouhý poslech hudby. Pomocí funkce Powerbank lze nabíjet další zařízení. K úspoře baterie slouží funkce automatického vypínání.

Dostupnost a cena
Outdoorové reproduktory EVOLVEO Armor GT7 (černé barevné provedení) a GT8 (černý s modrou mřížkou)

jsou dostupné prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců za doporučenou koncovou cenu 1399 Kč včetně DPH.