Xenon 400: Nová herní myš se značkou Genesis

Značka Genesis neustále rozšiřuje svoji nabídku a poskytuje hráčům počítačových her další možnosti výběru toho nejlepšího. Dokladem této strategie je uvedení nové herní myši Xenon 400 na trh.

Klíčovým prvkem nové myši Genesis je optický snímač PMW3320, který hráčům umožňuje nastavit maximální úroveň citlivosti ze 400 na 5200 DPI. Toto nastavení může být upraveno softwarově, ale také pomocí tlačítek myši. Hráč pak může rychle volit mezi šesti úrovněmi nastavení DPI. Myš také umožňuje volit hodnoty snímkování v rozmezí 125 až 1 000 Hz.

Genesis nasadil pod tlačítka myši Xenon 400 spínače Omron. Tyto spínače garantují výdrž až 10 milionů kliknutí. Odolnost myši je doplněna komfortem při používání. Myš je velmi lehká a její tvar zaručuje pevný a jistý úchop.

Dříve zmíněný ovládací software dodávaný s myší Xenon 400 umožňuje uživatelům dále například editovat makra a vytvářet herní profily. Myš je vybavena osmi nastavitelnými tlačítky. Díky možnosti nastavit světelné režimy podsvícení myši hráč ihned ví, který herní profil je aktuálně používán.