Chlapec přistihne mámu s milencem….

Muž odejde do práce a žena si přivede domů milence. Její malý syn přijde neočekávaně domů, uvidí milence s matkou a tak se schová do skříně a sleduje. V tom přijde domů i manžel.

Žena vyskočí a do skříně ukryje svého milence aniž by si všimla svého syna. V tom se chlapeček ozve: – Je tu tma, co? Muž odpoví: – To tedy je. Chlapeček: – Mám u sebe baseballový míček. Muž: – To je fakt super. Chlapeček: – Nechceš ho koupit? Muž: – Ne díky! Chlapeček: – Venku je můj otec.

Muž: – Tak za kolik? Chlapeček: – 10 000 CZK. Za pár dní se situace opakuje. Chlapeček: – Je tu tma, co? Muž: – To tedy je. Chlapeček: – Mám tu baseballovou rukavici. Muž, který už ví o co jde se ptá: – Tak za kolik? Chlapeček: – 20 000 CZK. Pár dní na to otec říká svému synovi: – Vem si svou baseballovou rukavici, pojď ven a zahážeme si.

na druhé stránce…

Chlapeček na to: – Nemůžu, prodal jsem míček i rukavici. Otec udiveně: – A za kolik si to prodal? Chlapeček: – Za 30 000 CZK. Otec: – To je příšerné, jak můžeš tak okrádat své kamarády.

To je mnohonásobně více, než to stojí. Půjdeš do kostela a vyzpovídáš se! Když přijdou do kostela, strčí otec svého syna do zpovědnice a zavře dveře. Chlapeček: – Je tu tma, co? Kněz: – Ani tady mi nedáš pokoj !!!!