Každé znamení zvěrokruhu je spojeno s jiným hříchem. Který hřích je spojený s Vámi?

Znamení zvěrokruhu hrají klíčovou roli v našich životech. Určují dokonce i to, zda jsme hříšní jen trochu nebo hodně, v závislosti na tom, kdo jsme.

Někdy znamení vyvolávají hřích sami o sobě a tak nejsme schopni se od nich odtrhnout.

Je důležité, abychom byli odhodláni identifikovat tyto určité vlivy.

Jak tyto vlivy zmírníte a který z hříchů vás pronásleduje nejvíce?

Střelec + Cizoložství

Střelci jsou často náchylní k flirtování. Sex je pro ně zábava, což znamená, že je s nimi velmi těžké udržet závazný vztah na delší dobu.

Dokonce i když jsou zamilovaní dívají se kolem a čekají na vhodnou situaci, kdy mohou vyrazit. Navždy putují od člověka k člověku.

Ryba + Lenost

Ryby se jeví jako lidé, kteří rádi drží hlavu v oblacích. Někdy se dokonce zdá, jakoby existovaly jen ve svém vlastním malém světě.

Vždy sní, přemýšlejí o tom, co by mohlo být, nebo co bude. Někdy od sebe nechávají lidi odejít a pohybují se stále svým pomalým tempem. To z nich dělá velké lenochy, pokud jde o prožívání daného okamžiku.

Blíženci + Nečestnost

Blíženci mají zlozvyk přetvářet a zkrášlovat jejich zážitky či nemluvit úplnou pravdu. Možná to není proto, že mají dvě tváře ale proto, že vidí jeden zážitek z různých pohledů a tak si vytvoří různé názory.

Ať tak nebo onak, blíženci někdy lžou o malichernostech a někdy i o důležitých věcech. Je to zejména proto, aby ve vašich očích vypadali lépe. Takže, co je lepší způsob jak vše sabotovat? Lhát o tom.

Vodnář + Nazývají se bohy

Vodnáři rádi tvrdí, že jsou lepší než všichni ostatní. Vždy se chlubí, že jsou mnohem chytřejší a zvládnou vše, byť jen s malíčkem.

Potřeba kontrolovat a dirigovat lidi kolem sebe je u nich téměř vrozená.

na druhé stránce..

Rak + Uctívají sebe

Raci milují sami sebe, přesto potřebují někoho, kdo je bude milovat.

Myslí si, že nejsou hříšní. Raději by svůj život svěřili někomu jinému.

Kozoroh + Chamtivost

Kozorozi jsou plně nasazeni na práci a dokáží dělat vše co je v jejich silách, aby splnili úkol na 100% a tak dostali nejvíce peněz ze všech na pracovišti.

Není pro ně důležité utratit všechny peníze, ale rádi se jimi pochlubí. Chamtivost je činí těmi, co by jinak nebyli.

Lev + Pýcha

Lvi působí jako nejvíce sobečtí lidé. Jsou přirození u všeho co dělají a tak si nedávají servítky.

Lvi jsou arogantní a proto se může stát, že s vámi nebudou chtít mít nic společného.

Býk + Obžerství

Býci se mohou definovat jako sebemilujíci lidé. Dělají jen ty věci, které jim přinesou užitek.

Ať už jde o jídlo, sex, nebo novou hračku, býci se ničeho nedokáží nabažit. Snaží se nasávat všeho, čeho jen mohou, aby o něco náhodou nepřišli.

Panna + Závist

Panny jsou extrémně nestabilní. Kdykoliv se rozhodnou, že jim nestačí průměr a chtějí být nejlepší. Chtějí být těmi, o kterých všichni mluví.

Některým se dokonce nemusí podařit najít lásku, protože se nebudou chtít vzdát závisti a soutěžení s jinými.

Štír + Žádostivost

Štírů se týká chtíč intimního života mnohem více než jakýkoli jiný hřích. To je proto, že jsou vášniví a touží po tom mnohem více.

Někdy si nenajdou pravou lásku, protože jejich partneři to neumí dostatečně pochopit.

Váha + namyšlenost

Váhy se sotva starají o něco jiného než o svou krásu. Nejprve se musí podívat do zrcadla a vidět jejich krásnou tvář, a až potom mají vše, co potřebují, aby pokračovaly v životě.

Ačkoliv váhy tráví hodiny před zrcadlem, snaží se pracovat i na své vnitřní kráse. Koneckonců, jsou krásné zevnitř i zvenčí. Je toto jedním z klíčů k úspěchu?

Beran + Impulzivnost

Berani jsou velmi impulzivní a nepředvídatelní. Pokud v hádce čelíte hněvu berana, nemusíte to přežít. Jsou extrémně intenzivní a také neuvěřitelně spontánní.

Jsou tak spontánní, že je to téměř vždy dovede k problémům. Berani musí dávat pozor na to, co říkají, jinak by to mohlo někomu ublížit!

Řekli byste, že vaše znamení hraje obrovskou roli v tom, jak se poddávají hříchům? Nebo s tím vůbec nesouhlasíte? Rádi si přečteme vaše názory a zkušenosti.