Kočky skutečně ochraňují Váš domov před zlými duchy a negativní energií. Toto je důvod, proč..

Toto je tajemství magické síly koček

Kočky jsou na internetu populární hlavně proto, že jsou zábavné a okouzlující, ale existuje hlubší důvod, proč k těmto roztomilým zvířátkům pociťujeme náklonnost, píše Higher Perspective.

Koneckonců už naši dávní předkové věřili, že kočky nejsou jen milá domácí zvířata, ale i domácí ochránci.

Psi jsou efektivnější na odrazování vetřelce, ale kočky vykonávají mnohem důležitější roli – ochraňují dům před jiným druhem nezvaných hostů.

Kočky a negativní energie

Higher Perspective

Vzpomeňte si na moment, když jste viděli svého kocoura nebo kočku se intenzivně dívat na zdánlivě prázdný prostor, nebo trávit až podezřele dlouhou dobu na jednom konkrétním místě.

Starověcí filozofové věřili, že kočky jsou citlivé na koncentrovanou negativní energii a snaží se ochránit vás i váš dům od možných zlých duchů a přízraků.

Je to proto, že kočky mají jedinečnou silnou auru, také známou jako astrální sílu, která se zaměřuje právě na odstranění negativní energie.

Je možné, že negativní energie zůstala z dob, kdy jste ve vašem domě ještě nežili, nebo přišla z vnějšku.

Kočka slouží jako poslední obranná linie pro vás a vaše blízké, snaží se zlého ducha lapit do svého mocného energetického pole a vyhnat ho z domu, říkají esoterici.

Nerušte svou kočku, pokud si náhodou všimnete, že cílevědomě chodí po celém domě.

Kočky umí rozlišovat záměry astrálních entit, dokáží rozeznat zdroj negativní energie a v konečném důsledku ho i zničit.

Z této víry také pochází zvyk, nechat nejprve vejít do domu kočku, předtím než překročíte práh.

Tímto takzvaně chceme, aby kočka očistila náš nový domov od zbytků negativní energie, zbývající po předchozích obyvatelích.

.

Způsoby boje proti negativní energii

Higher Perspective

Existují způsoby, kterými můžete své kočce pomoci vyhnat zlé duchy z vašeho domu.

V případě, že se kočka zajímá o konkrétní místo v domě, můžete se tam pomodlit a provést očistný rituál dle vlastního výběru.

Později si to můžete ověřit. Bude se váš huňatý ochránce vracet na totéž místo, nebo už ne – tehdy se očistný rituál úspěšně vyrovnal s negativní energií.

Ochrana před kletbou a uhranutím

Higher Perspective

Kočky dokážou i tohle!

Stejně jako talismany a přívěšky, které nosily všechny kultury na celém světě, aby se uchránili od uhranutí, se doporučuje mít kočku.

Správný způsob jak „dobíjet“ vaši kočku pozitivní energií a silou je použít levou ruku na pohlazení šíje a pravou na pohlazení její ocasu.

To vám umožní udržet si absolutní kontakt s vaší kočkou a využít její ochrannou energii.

Kočky také dokáží zajistit svého pána

Pokud trpíte vážným emočním stresem, jednoduše si lehněte vedle své kočky a hlaďte ji. Někdy sama kočka přijde za vámi a sedne si vám na místa nejvíce náchylná na choroby.

Ochrana před geopatogenními zónami

Kočky vám dokáží zajistit energetickou ochranu, i když náhodou žijete v geopatogenní zóně.

Geopatogenní zóny se tak nazývají proto, že jsou to místa, které negativně ovlivňují zdraví osoby, pokud v nich přebývá delší dobu.

V takových místech se nachází hustý a stálý proud negativní energie.

.

Speciality koček různých barev

Všechny kočky dokáží zajistit ochrannou a léčebnou energii, popsanou výše, ale existují určité rozdíly mezi přínosy, co kočky mohou svému majiteli přinést.

Černé kočky

Higher Perspective

Poskytují nejkomplexnější magickou ochranu od okultních sil a prokletí. Tyto kočky jsou nejvhodnější na zničení negativní energie, která může ve vašem domě přebývat.

Tříbarevné kočky

Higher Perspective

Spojují v sobě výhody černých, bílých a zrzavých koček a poskytují vašemu domovu významnou ochranu od všemožného nemateriálního zla. Tyto tříbarevné kočky se často spojují se štěstím a prosperitou.

Šedé kočky

Higher Perspective

Mají utišující účinek a přinášejí radost a lásku do života svého pána. Klidná energie ztělesněná v těchto kočkách se často spojuje se štěstím a blahobytem.

Barevné siamské kočky

Higher Perspective

Jsou to jedny z nejhravějších plemen koček a svému majiteli přinášejí slávu a úspěch.

Dvoubarevné kočky

Higher Perspective

Přinášejí s sebou energii, která vám dává rozum a zdravý úsudek.

Želví kočky

Higher Perspective

Tyto kočky vládnou čistou energií a darem jasnovidectví.

Zlatavé / zrzavé kočky

Higher Perspective

Často je spojují s pradávnou moudrostí kvůli vysokému postavení v starověkých chrámech. Představují také sluneční energii a milost.

Pruhované kočky

Higher Perspective

Zlepšují náladu, očišťují energii v domě a vytvářejí atmosféru na vtipy a zábavu.

Nezávisle na tom, jakou kočku si vyberete (nebo již máte), můžete si být jisti tím, že vám poskytne neviditelnou ochranu své mocné aury a citlivost na přítomnost zlé duchy.

A jakou kočku máte vy? Máte podobné zkušenosti s nadpřirozenými jevy?