Muž našel vzkaz připevněný na sklo auta a přinesl ho na policii. Smálo se tomu celé oddělení

Pokud mé žádosti nebude v blízké budoucnosti (během 2 dnů) vyhověno a nevypnete alarm do deseti minut, bude vaše luxusní auto trpět následujícím způsobem:

Nejprve nabroušeným vrtákem tiše provrtám dveře řidiče a stlačím tlačítko pro uvolnění kapoty. Pokud alarm nedá povel k odemknutí zámku, pak lehce nadzvednu kapotu a vzniklou dvoucentimetrovou mezerou přestřihnu hydraulickými nůžkami pojistku proti otevření kapoty, dostanu se do motorového prostoru a rozbiju krásně plastovou „sirénu“ vaší debilní signalizace.

Pak vyrvu všechny dráty pro zapalování a přiložím je na svůj rozdělovač. Po „siréně“ se tak vyřadí z provozu zámky volantu a pedálů Pak připojím k systému vstřikování paliva hadici svého 5litrového kanystru s benzínem a dám ho přímo pod kapotu. Pak připojím svůj rozdělovač, abych vytvořil elektrický obvod.

Během minuty připojím elektrický systém auta k svému rozdělovači a nastartuji motor. Za 2 minuty a 20 sekund opustím parkoviště ve vašem voze Lexus. Po týdnu neúspěšného hledání, až se vypne napájení imobilizéru, vytáhnu auto z řeky na odlehlém místě, najdu imobilizér a provedu jeho opravu v pronajaté garáži.

A o týden později bude vaše bývalé auto pískat s novým poplašným systémem u jiného majitele, jako tomu bylo u vás, na jiném dvoře, v jiném městě, kde už v tu chvíli naštěstí nebudu…

Máte dva dny na přemýšlení. Během této doby se budu snažit zdokonalit své schopnosti a pokusím se unést vaše auto za 53 vteřin, stejně jako to dělal „Lincoln Navigátor“, který nám v noci vyhrával pod okny našeho bytu… autem. .

Děkuji za pozornost!“