Muž ze Slovenska vymyslel neuvěřitelně vtipný inzerát na felicii. Prodává ji jako svou starou k..vu!

„Prodám, nebo pronajmu tuto modrou starou dámu, vlastně starou ku * vu. Také je nevyužitá, od doby co mi stojí na dvoře, mi stojí méně.

Možná to bude tím, možná mým věkem. Nevím. V každém případě se vám může zdát, že auto tu hodnotu nemá, protože vypadá na p * ču.

Mohlo by Vás zajímat:

Tento psík čeká na svou majitelku ve větru i dešti již 99 dní. Nedokáže zapomenout na svou majitelku, která zemřela po autonehodě

Nechci nikoho přesvědčovat, hlavně se nechci dotknout těch, kteří vypadají na p * ču také, a uvědomují si to a teď jsou smutní.

Neměli byste už číst dál, protože když zjistíte, že ta filcka má i šíbr – funkční, že má novou spojku, vyměněnej olej, brzdy, a novou STK a emisní, tak vás j * BNE od závisti. Že ta Felícia má více nových věcí, než dvě rodiny z Horních Vestenic na Vánoce!

Má za sebou dost zvrácenou minulost, sex drogy a rock and roll. Viděla více koko * ů, jak pisoáry na stadionu. Má dost výbušnou povaha a občas dělá chyby.

Mohlo by Vás zajímat:

Dejte dlaně dohromady a koukněte se na prostřední čáru. Toto je tajemství, které skrývají Vaše dlaně!

Například se dala načipovat. Říkal jsem jí nedělej to, je to na celý život. Ale zvykl jsem si. Dokonce má tažné, které nemá zapsané v technickém. Odvaha jí nechybí. Co Vám budu povídat. „