Muž zůstal znechucen svou spolusedící v letadle. Za 2 hodiny se za to nenáviděl

K mému překvapení, její tvář, která mě dosud odpuzovala, náhle zářila mimořádným úsměvem. Laura byla zajímavý vypravěč. Byla velmi sečtělá v mnoha předmětech. Od filozofie až po vědu.

Její připomínky byly vtipné a inspirativní. Když se naše téma rozhovoru obrátilo na kulturu, byl jsem příjemně překvapen, měla inteligentní komentáře a dobře promyšlené analýzy.

Během našeho rozhovoru se Lauře podařilo, že všichni, kteří šli kolem po palubě, se smáli jejím vtipům. Když letuška přišla peo naše talíře, Laura řekla několik vtipů o její velikosti. Letuška se rozesmála a chytila ​​Lauru za ruku. ,, Díky vám mám skvělý den!
V příštích několika minutách, Laura pozorně poslouchala, co říká letuška o jejích problémech s váhou. Letuška řekla: ,, Musím pokračovat v práci, přijdu později a popovídáme si o tom.

Zeptal jsem se Laury, ať už někdy přemýšlela o hubnutí.
Ne. Proč bych měla?

Neobáváte se kardiovaskulárních chorob, které přicházejí s nadváhou?

Vůbec ne. Nemoci dostanete pouze pokud se trápíte kvůli své váze. Vidíte reklamy na hubnutí, které říkají, že pokud se vysvobodíte od kil navíc, budete sami sebou. Je to přece nesmysl! Člověk je svobodný pouze v případě, že je spokojený s tím, kdo je a jak bude vypadat kdykoliv během dne a kdykoliv během roku! Proč bych měla ztrácet čas nad nesmyslným hubnutím, když mám tolik jiných důležitějších věci na práci a tak mnoho přátel se kterými chci trávit čas? Jím zdravě a pravidelně chodím na procházky, ale přece jsem taková. Narodila jsem se, abych byla velká! V životě jsou důležitější věci než trápit se nad svojí váhou!

Napila se trochu vína. „Kromě toho, Bůh mi dává tolik štěstí, že potřebuji větší tělo na abych to všechno unesla! Proč bych měla zhubnout a ztratit své štěstí? „Zaskočený jejím odůvodněním jsem se usmál. Laura pokračovala.“Lidé mě často vidí jen jako tučnou dámu s velkým poprsím, na kterou by se žádný muž nikdy nepodíval. Vidí mě jako flákače. Myslí si, že jsem líná a nemám žádnou vůli. Mýlí se.“ Zvedla pohár před procházející letuškou. „Více z velkolepého vína, prosím.“ Sladce se na letušku usmála. „Jsou tu skvělé služby. Bůh žehnej vám všem.“

Obrátila se ke mně: „Jsem štíhlý člověk, uvnitř. Jsem tak plná energie, že by lidé nebyli schopni držet se mnou krok. Toto velké tělo je zde, aby mě trochu zpomalilo, jinak bych všude honila muže!

článek pokračuje na další stránce..