Nahlédněte do svého nitra díky tomuto jednoduchému testu: Slunce, které si vyberete, vám ukáže skryté vlastnosti vaší osobnosti. Výsledek vás určitě překvapí!

Slunce má odjakživa svůj význam v různých kulturách lidské civilizace. Existuje mnoho starých znaků, kterými lidé zakreslovali symbol slunce.

Jelikož nás provází celým naším životem, někde v podvědomí vnímáme slunce v určitém významu.

Tento jednoduchý test dokáže nahlédnout hluboko do vašeho nitra a poodhalit podstatu vaší osobnosti. Zjistěte o sobě něco víc jen na základě jednoduchého znaku. Výsledek vás určitě překvapí

Stačí si vybrat jedno z osmi sluncí, které jsou očíslovány. Následně dle výběru zjistíte něco více o své osobnosti a povaze.

1)

Jste člověk, který se na svět dívá velmi optimistickým pohledem. Dokážete si připustit prohru, ale nad neúspěchem obvykle dlouhodobě nerozjímáte. Co se stalo, stalo se a jediné, co si z toho odnesete, je ponaučení do budoucnosti.

Máte tendenci držet se svých pravidel, jednáte v rámci hranic morálky a jste pevní ve svých postojích.

Jste ten typ člověka, kterému se dá věřit a vaše okolí ví, že pokud něco řeknete, platí to.

Budoucnost vnímáte jako nevyzpytatelný sled událostí, ale očekáváte vždy pozitivní konec. Váš pohár je vždy poloplný.

2)

Potrpíte si na svůj osobní prostor, a proto se obklopujete lidmi, kterým bezmezně důvěřujete. I když jich není mnoho, zakládáte si na kvalitě a nikoliv na kvantitě. Proto máte pár dlouholetých přátel, a to vám vyhovuje více než velké množství známých.

Jste upřímná osoba, která nikdy neváhá pomoci ostatním. Lidé se vám rádi svěřují, protože vaše rady jsou moudré a nápomocné.

Občas vás, ale mají pro vaši dobrotu tendenci zneužívat. Měli byste se více spoléhat na svůj skvěle rozvinutý šestý smysl.

3)

Jste rozkošně bláznivá a svobodná duše, pro kterou je nespoutanost typická. Jste velmi srdečná a vlídná, máte pochopení pro nálady jiných, a proto nejste konfliktní typ.

Občas, ale váš pohár trpělivosti přeteče a v tom případě umíte vypustit skutečné plameny.

Bouře u vás nikdy netrvá dlouho a každou negativní situaci umíte rychle otočit na něco pozitivního.

Máte tendenci k revolucionářskému chování, snažíte se konat dobro a v zájmu lidského blaha jste ochotna překračovat hranice. Umíte ostatní nadchnout a postrčit tím správným směrem.

4)

Vždy máte nutkání zkoušet nové věci a skvělé nápady se ve vaší hlavě rodí téměř nepřetržitě. Jste neposedná povaha, která má v sobě hluboce zakořeněnou touhu objevovat nové věci, země, kultury, poznávat nové lidi a prostě si vychutnávat život plnými doušky.

Jednou za čas vás však všechno nadšení opustí a vy se na pár dní uzavřete sama do sebe. Taková očista duše je však důležitá a po hloubavém uvažování se znovu proměníte v ještě lepšího a silnějšího člověka. Máte vysoké životní cíle a pokud se zamilujete, obvykle to bývá láska na celý život.

 ⇒ na další stránce ⇒

 

5)

Jste velmi inteligentní a bystrá osoba, ale své myšlenky si raději necháváte pro sebe. Ne že by jste se o ně nechtěli dělit s ostatními, ale často máte dojem, že vám jaksi nerozumí.

Na svět se díváte z jiného úhlu a dokážete vidět souvislosti, které jiným unikají. Máte výborné logické a analytické myšlení. Ve svých citech a názorech jste stabilní a nepřevlékáte si kabáty.

Lidem dokážete skvěle poradit a vaše rady jsou opravdu k nezaplacení. Občas si, ale vaše chování ostatní mylně vysvětlují a považují vás za namyšleně osobu, která má o sobě příliš velké mínění. Musíte se však naučit některé věci prostě ignorovat a nezatěžovat se vším, co si kdo usmyslí.

6)

Máte vůdčí sklony a skupina, kterou vedete má štěstí. Dokážete vykličkovat z každé náročné situace a pod tlakem si umíte udržet chladnou hlavu. Jste inteligentní a máte skvěle vyvinutý šestý smysl, na který se můžete spoléhat.

Jste optimistická a radostná osoba, kterou svět baví se všemi jeho rozmanitostmi. Neurážíte se, když vás někdo kritizuje, berete to jako šanci pro zlepšení a vyvarování se chybám z minulosti.

Ze všeho si umíte vybrat to dobré a přínosné, proto neustále osobnostně rostete. Pro ostatní jste vzorem a lidé z vašeho okolí vás obdivují. Máte předpoklady stát se slavnou osobností díky svým zásluhám a práci.

7)

Často jste nerozhodná a neumíte si určit priority. Máte velmi mnoho plánů a vizí do budoucnosti, ale neumíte si vybrat. Po svém boku potřebujete osobu, která by vás uměla zkorigovat nebo občas postrčit tím správným směrem.

Obvykle to bývá partner nebo nejlepší kamarádka, protože takového člověka ve svém životě instinktivně hledáte. Máte skvělé a originální plány a ostatní vám vaši kreativitu mohou jen závidět.

Pokud se do něčeho pustíte, jste ochotna obětovat všechno. Máte množství energie a chuti a pokud vás něco baví, vždy to dotáhnete do perfektního konce. Pro ostatní jste vzorem odhodlání a tvrdé práce.

8)

Jste vyhraněná osobnost a vaše povaha je jednoduše čitelná, což není nikdy na škodu. Vždy řeknete, co si myslíte a při komunikaci nemlžíte a nechytáte nikoho za slovo. Máte ráda jasné a férové jednání, proto se hodíte do vedoucích funkcí.

Lidé mají rádi vaši otevřenost, proto máte hodně přátel. Jen několik vyvolených si však pustíte k tělu a otevřete se jim naplno.

Jste dobrý organizátor a vidíte cestu i tam, kde ji ostatní nikdy neviděli. Dokážete se dostat z každé situace právě díky skvělému ovládání slov. Stačí chvíle s vámi a lidi si dokážete získat na svou stranu. Máte ohromný intelekt.