Pírkový test osobnosti: Které pírko se Vám nejvíce líbí?

Lidskou osobnost můžete poznat podle různých aspektů. Třeba podle na základě různých rozhodnutí, voleb a preferencí.

Všichni jsme přitahováni různými barvami a tvary bez toho, abychom o nich aktivně přemýšleli. Vše se děje podvědomě. Poodkryjte s námi svou osobnost.

Podívejte se na obrázek a první pírko, které vás zaujme, je to vaše. Zbytečně nad tím nepřemýšlejte. Řiďte se instinkty.

1. PÍRKO

První pírko znamená klid a harmonii. Jste klidný člověk ochotný pomoci ostatním. Vaší slabostí je, že neumíte říct ne.

To vás vede k tomu, že je toho na vás moc. Jste společenští a nemáte problém mluvit s lidmi. Vytvořili jste si kolem sebe skupinu přátel, na které se můžete spolehnout. Nezapomínejte však sami na sebe.

2. PÍRKO

Jste inteligentní a snadno se učíte. Nic vám neunikne. Všímáte si věcí, které ostatní nevidí. Jste dobrým posluchačem, proto si k vám chodí lidé pro radu. Bohužel neumíte mluvit o vlastních problémech; jste tak trochu introvert. Nemáte problém bavit se s přáteli, ale užíváte si toho, že jste občas sami.

3. PÍRKO

Máte svobodného ducha a svobody si vážíte. Občas můžete své okolí vyděsit, jste totiž přímočaří a upřímní. Jste orientovaní na cíl a k němu si jdete i přes překážky. Selhání neznáte.

Jste přesvědčeni, že co vás nezabije, to vás posílí. Každé zavřené dveře znamenají, že se jiné otevřou. Neúspěch přispívá k vašemu osobnímu růstu. To vše z vás může udělat inspirujícího lídra.

4. PÍRKO

Mnoho lidí vám závidí vaši představivost a kreativitu. Díky své schopnosti improvizovat jste schopni vyřešit jakýkoli problém. Vzhledem k vašemu charisma a magnetické přitažlivosti si vás jen málokdo nevšimne.

V jednu chvíli můžete být neskutečně veselý, vzápětí ale dorazí smutek. Takové nepředvídatelné chování může vést k potížím. Zvlášť, když vás někdo nezná opravdu dobře. Obecně ale platí, že je pro lidi štěstím vás poznat.

5. PÍRKO

Jste kreativní umělec s citlivou duší. Bojujete se sebedůvěrou. Nejste si jisti sami sebou. Vše co vidíte, dokážete změnit v umělecké dílo.

Kladete příliš důvěry mnohým lidem, kteří vás pak snadno můžou zklamat a zranit. Snažte se spoléhat více na sebe. Dokážete víc, než si myslíte.
Poznali jste se?