Po těžké autonehodě tato mladá maminka zůstala upoutána na vozíku. To jak se zachoval její manžel nečekala..

Každý z nás chce být milován, akceptován a pochopen. Všichni očekáváme, že naše rodina se za nás postaví i v těch nejhorších chvílích. Bohužel, realita je v mnoha případech jiná, než si představujeme …

Riona Kelly se ve svých 37 letech ocitla na invalidním vozíku. Lékaři jí po předešlé autonehodě oznámili, že už nikdy nebude chodit. Když se o tomto verdiktu dozvěděl její manžel, po dlouhých letech manželství se rozhodl podat žádost o rozvod. Kromě toho se nechtěl vzdát ani jejich 4 dětí, na které chtěl získat právo na péči.

Žena se v žádném případě nechtěla rozloučit se svými dětmi a rozhodla se, že se vrátí zpět na nohy! Jen za 8 týdnů se naučila chodit a v současnosti dokáže dělat vše bez cizí pomoci.

Zatím nemůže chodit na delší vzdálenosti a kvůli tomu musí využívat pomoc vozíku, přesto je pro ni nejhorší přijmout fakt, že ji manžel opustil po 14 letech společného života.

Když se rozhodla bojovat s paralýzou končetin, lékaři ji řekli, že bude potřebovat nejméně 6 měsíců intenzivní léčby. Žena se snažila ze všech sil, ale brzy si uvědomila, že bez pomoci jiných to bude nesmírně náročné.

na další stránce ⇒

A pak přišla na řešení: na svém facebookovém profilu napsala, že hledá osobního trenéra, který by jí pomohl vyrovnat se s paralýzou končetin. Na tento podnět se jí ozval bývalý profesionální hráč amerického fotbalu Kit Mason.

Po všem, co prožili, se rozhodli, že budou tvořit pár a v současnosti spolu žijí téměř 1 rok. Ženě se také podařilo získat děti do sví péče.

Kit je ta nejlepší věc, která se mi mohla v životě stát. Pomohl mi, abych se postavila na nohy a mé děti ho zbožňují, „řekla šťastná Riona.

Je úžasné, že tento smutný příběh má nakonec šťastné rozuzlení a nebýt toho špatného, ​​možná by nikdy nenatrefila na lásku svého života.