Podívejte se na tento obrázek a bez velkého přemýšlení si vyberte jeden z nich. A podívejte se, co o vás vaše volba vypovídá?

Co o Vás Vaše volba vypovídá?

Obrázek číslo 1

Jste lidé cílevědomí a odhodlaní. Abyste byli šťastní, potřebujete být zaměstnání a podávat výkony, které jsou vidět. Kariéra a úspěch jsou pro vás důležité.

Jste zaměřeni na kariéru a úspěch. Je podle vás důležité mít ve společnosti dobré postavení. Máte určité cíle a víte, jak se k nim propracovat.

pokračujte

.

Obrázek číslo 2

Láska je slovo, které dává Vašemu životu smysl. Odjakživa Vám dělá dobře být v roli pečující „matky“. Rádi pomáháte bezmocným. Máte silně vyvinutou intuici a odhad – jak na lidi, tak na situace.

Pokud se k lásce přidá ještě vášeň, je to ideální stav, který Vás dělá šťastným člověkem. Občas jste trochu impulzivní a dokážete být zlí, pokud někdo ubližuje lidem, které máte rádi.

pokračujte

.

Obrázek číslo 3

Jdete si svou vlastní cestou. Máte rádi záhadné a neprobádané věci. Stále se snažíte zlepšovat a vyvíjet, je pro Vás důležitý vlastní rozvoj. Následujete své srdce a neradi si do něčeho necháváte mluvit.