Kdo je podle Vás na obrázku ten nejhloupější? To jak odpovíte odhalí mnoho o vaší osobnosti

Zdá se, že tento týden diskuzi na sociálních sítích zahájil tento obrázek, kde se 4 muži, kromě jednoho, snaží pod sebou podřezat větev.

Podívejte se na obrázek a řekněte nám, která z těchto čtyř osob je nejhloupější? Každá z vašich možností může odhalit část vaší osobnosti.

Někteří čtenáři tvrdí, že ten kdo na fotce, jehož činnost má v úmyslu poškodit sebe sama je ten nejhloupější, ale každý má jiný názor.

výsledek najdete na druhé stránce….

Osoba č. 1

Pokud padla vaše volba na pána č. 1, charakterizuje vás to jako člověka, co téměř vždy a hned hází flintu do žita. Domníváte se, že všechno je předem dané a vy stejně nemáte vliv na to, jak se věci vyvrbí. Pokud můžete, vyhýbáte se konfliktům a veškeré spory vás velice rozesmutňují.

*Jste milí, mírumilovní a upřímní lidé.

Osoba č. 2

Je možné vás charakterizovat jako člověka, který čas od času udělá zbrklé rozhodnutí, protože nechcete ztrácet čas přemýšlením nad danou situací. Děláte chyby, kterým byste mohli lehce předejít, kdybyste chtěli.

*Na své okolí působíte jako tvrdohlavý člověk.

Osoba č.3

Jste impulzivní, nikdy se nevzdáváte a věci dotáhnete do úplného konce. Pokud víte, že je pravda skutečně na vaší straně, rvete se za ni do posledního dechu.

*Pouvažujte nad tím, zda byste se nechtěli věnovat byznysu – rádi totiž plánujete a jste velmi dobrý stratég.

Osoba č.4

Tato volba ukazuje na člověka, který neváhá bojovat celým srdcem jen proto, aby něco dokázal sám sobě nebo druhým. Emoce jej mohou ovládnout natolik, že jeho myšlení naprosto postrádá racionalitu.

*Jste rozený revolucionář!