Tento psík čeká na svou majitelku ve větru i dešti již 99 dní. Nedokáže zapomenout na svou majitelku, která zemřela po autonehodě

Oddanost tohoto pejska, který marně čeká na příchod své majitelky, trhá srdce.

Mnohým z nás je známý kultovní příběh oddaného psa Hačikó, který každý den až do své smrti, více než devět let, čekal na nádraží na svého majitele. Příběh věrného psa dojal spoustu lidí po celém světě.

Podobný případ se odehrává v čínském městě Hohhot, ve Vnitřním Mongolsku. Na svou paní tam od 21. srpna tohoto roku marně čeká pejsek, který odmítá věřit, že jeho majitelka se už nikdy nevrátí.

.

Čekajícího a věčně smutného psa, si nelze nevšimnout. Podle výpovědi svědků čeká na svou majitelku bez ohledu na počasí. Každý den, v dešti, větru či žáru přichází na rušnou ulici, aby tak přivítal svou milovanou paní. Ta se však stala obětí nehody, a tak pes marně věří v její návrat.

Lidi samozřejmě dojímá tento věrný psík. Mnozí se ho snažili nakrmit, ale jakmile se k pejskovi někdo pokusí přiblížit, zmizí. Je plachý a bojí se lidí. Darovaného jídla se ani nedotkne.

Je věrnější než někteří lidé

Lidi sice dojímá psíkova věrnost, ale mnozí se obávají o jeho bezpečnost. Přece jen, čeká u krajnice rušné cesty, což se mu může stát jedno dne osudným.

V současnosti se organizace Blue Hada snaží kontaktovat rodinu zesnulé ženy, která by se mohla o pejska postarat.

Možná by psovi prospěl i nový majitel, který by si dokázal získat důvěru psa.

Pokud by se mu to podařilo, možná by mohl časem vyléčit i jeho zlomené srdce. Pevně ​​věříme, že věrného psíka čeká světlejší budoucnost.