Tohle je nejdražší pes na světě! Podívejte se jak vypadá tibetský mastif

Jeho majitel již počítá předpokládané zisky, které mu nejdražší pes na světě přinese. Koneckonců, touha psích chovatelů spojit své psy s Hong Dongem bude nezměrná. A za to budou muset zaplatit nejméně 15 tisíc dolarů. Ale jaký pak bude zisk ze štěňátek, je těžké si představit.

Mimochodem, tibetští mastifové mají v Číně speciální výchovu. Jedná se o jedno z nejstarších pracovních plemen. Právě oni hlídali kláštery Tibetu a pomáhali nomádům v Himálajích. Podle legendy měli mastify Čingischán a dokonce i Buddha.

Nicméně nyní bude muset být majitel Hong Donga velmi opatrný. Vždyť se teď stal vynikajícím cílem pro tisk a pro vyděrače. Proto se jméno majitele tibetského mastifa nikde neuvádí.

Zlaté štěně už dosáhlo jednoho metru a váží více než 80 kilogramů. Chovatel Lu Liang již varoval majitele Hong Donga, že psí menu by mělo být speciální.

Před přestěhováním do nového bydliště jedlo štěně vybrané hovězí a kuřecí maso a na svačinu dostávalo exotické čínské delikatesy – mořské ucho abalone a mořské okurky.