Udělejte si test: Víte, že to, jak držíte volant v autě o vás řekne mnoho? O tomhle by měl vědět každý řidič!

Často se snažíme člověka odhadnout na základě jeho vzhledu, gestikulace, způsobu vyprávění či znamení v horoskopu. Pokud si s někým sednete do auta, jeho či její styl jízdy vám mnoho napoví.

Zaměřte se na to, jak se lidé chovají při řízení a zejména jakým způsobem drží volant. Připravili jsme si pro vás analýzu charakteru na základě stylu ježdění.

Podívejte se na níže uvedené obrázky a pokuste se v nich najít sebe nebo vaše přátele. Samozřejmě, každý člověk je jiný, takže popisy nemusí na vás sedět naprosto přesně.

Ačkoli to může znít místy vtipně, říká se, že v každém vtipu je alespoň malý kousek pravdy.

1 – povaleč

Snažíte se zjednodušit si život co nejvíce jak se dá – žádné zbytečné komplikace a starosti. Vyhazujete ze svého života veškerý přebytek, je jedno jestli se jedná o věci nebo lidi.

Nedáváte přednost množství, ale kvalitě. Obklopujete se jen pár lidmi, o kterých víte, že jsou k vám skutečně upřímní. To však neznamená, že váš život je nudný a jednotvárný. Naopak, jednoduchý pohled na život se líbí i vašim přátelům, proto spolu zažíváte spoustu zábavy.

.

2 – humorista

Jste optimista a ani špatné zkušenosti se vás nedotknou, protože je berete jako součást života a jednoduše si je nepřipouštíte k srdci. Vždy se vám v hlavě zrodí šílené nápady a každou nepříjemnou situaci umíte obrátit v legraci. Jste vítán v jakékoliv společnosti, vaše charisma a umělecký duch přitahuje lidi jako magnet.

.

3 – klidný člověk

Váš klid lze závidět. Vedete poměrně monotónní život, ale víte, co chcete a jdete si za tím bez zbytečného plýtvání času, emocí, lidí a věcí. Nenadáváte ani se nehádáte, ale vždy máte na události svůj názor. Nemáte rádi hádky mezi vašimi blízkými, ale neutíkáte před nimi a snažíte se je vyřešit.

.

4 – jedničkář

Budete se snažit udělat vše bez chyb a lépe než ostatní. Máte rádi detaily věnujete jim zvláštní pozornost. Jste toho názoru, že člověk by měl vždy něco dělat a mít v životě svůj cíl. Ti, co vás znají vás klidně mohou nazvat perfekcionistou, protože aspirujete k ideálům v každém směru. Jste úspěšní a mnozí vám to závidí.

.

5 – panikář

Jste v panice při jakékoliv zvláštní situaci. Často vás pronásleduje pocit strachu a nejistoty. Někdy se stane, že se pár krát vrátíte domů, abyste se ujistili, že televize, lednice a voda jsou vypnuty. Jste sympatický a dobrý člověk, s čímž je spojen i váš soucit. Neradi riskujete a věříte jen důvěryhodným lidem, které dobře znáte. Pokud se však cítíte sebejistě a v bezpečí, rozkvetete jako kvítek.

.

6 – dobrodruh

Neumíte si život představit bez vzrušujících dobrodružství. Nuda je pro vás mučením, proto rádi riskujete a dostáváte se tak do zajímavých situací. Máte rádi extrémy a upřednostňujete užívat si život naplno. Vaši blízcí s vámi nesdílejí toto nadšení, protože se často vymyká kontrole. Pokud vidíte krokodýla, chcete si s ním udělat selfie, jak ho líbáte na nos a když jste zamilovaný, milujete celým srdcem i duší.

.

7 – velitel

Rádi vedete lidi a dáváte jim pokyny. S lehkostí je vedete díky vašemu odhodlání a organizačním schopnostem. Věříte si a líbí se vám, pokud někdo ocení vaše úspěchy. Na druhé straně, je někdy obtížné vycházet s lidmi, protože rádi rozkazujete a neradi čekáte.

.

8 – silná ramena

Přátelé vás zbožňují. Jste oporou pro vašeho partnera či partnerku v těžkých časech, ale i pro přátele. Máte jasnou mysl a vždy umíte nabídnout dobrou radu. Berete život takový, jaký je a nesnažíte se nikomu velet. Na druhou stranu však nenecháte po sobě šlapat a nesnesete urážky.

.

9 – sám sebou

Vyzařuje z vás sebevědomí a klid. Berete si ze života jen to nejlepší a vždy dostanete to, co chcete. Mnoho lidí si myslí, že na všechno kašlete, ale jejich názor vás nezajímá. Každý den je pro vás opravdovou lahůdkou. Máte hodně pseudo kamarádů, kteří chtějí být ve vaší společnosti.

.

10 – cílevědomý člověk

Víte, co chcete od života a nic vás nezastaví. Na své cestě nevidíte překážky a pokud se nějaké vyskytnou, neodradí vás jít si za svým cílem. Všichni kolem obdivují vaši vytrvalost a obětavost. Nemáte problém ze svého života odstranit lidi, kteří vás už nezajímají a snadno se dáte do řeči s někým novým.