Vyberte si jeden z alchymistických symbolů a zjistěte, po čem vaše duše touží

Alchymie je staré umění, ve kterém je skrytých mnoho tajemství, a přesto ten, kdo ji ovládá má, v rukou obrovskou moc. Alchymické symboly skrývají obrovský potenciál. Pokud je použijete správně, výsledek vás může překvapit.

Velmi často si vybíráme šperky či tetování ve formě symbolů. Chci tím ukázat, že každý symbol nese určitý skrytý význam. Naše redakce si pro vás připravila zajímavý psychologický test, kterým vám pomůže zjistit, po čem vaše duše touží!

Vyberte si jeden ze symbolů na obrázku. Je tu jen jedno důležité pravidlo – musíte si vybrat symbol svým srdcem, aniž byste o tom rozhodnutí vůbec přemýšleli.

Občas dokonce můžete ucítit, že symbol si vybral vás.

Článek pokračuje na další straně …

.

jaké jsou vaše skryté touhy

Každý z těchto symbolů má svůj skrytý význam a je nabitý speciální energií. Podívejme se, co znamená symbol, který jste si vybrali.

Lev:

Lev je symbolem hlavního zdroje vnitřní síly. Znamená touhu po dokonalosti a nadvládě, velmi často to také znamená, že chcete ovládat svůj osud.

Pokud jste si vybrali tento symbol, je vysoká pravděpodobnost, že budete muset opustit to, na čem jste dlouho pracovali a na čem jste ztratili spoustu času a energie, takže se nyní cítíte v pasti. Někde hluboko ve vaší duši chcete všechno změnit a vydat se na novou cestu.

Zkuste se zamyslet nad tím, jak často jste podráždění současným stavem věcí a jak moc ho chcete změnit. Pro vás budou užitečné mantry a meditace.

Přesýpací hodiny:

Symbol nezbytností a času. Pokud jste si vybrali tento symbol, znamená to, že jste uvězněni v čase. S největší pravděpodobností došlo k nějaké bolestivé události, která pro vás na chvilku zastavila čas. Stále se utápíte v minulosti a to vás vyčerpává.

Existuje jen jedna rada – nechte minulost minulostí, jinak nebudete moci pokračovat ve vaší cestě. Přijměte tok času a jeho nezbytnost. Dobrým začátkem bude, když si vyčistíte karmu. Snažte se žít dnes, věřte v sebe a čas bude vaším přítelem. Vše bude fungovat, když se řádně vynasnažíte!

Článek pokračuje na další straně …

.

Měsíc:

V tomto symbolu leží moc emocí a skryté pravdy. Pokud jste vybrali toto znamení, ve vašem srdci probíhá válka. Něco vás zatěžuje a nedovoluje vám to normálně žít. Z tohoto důvodu nemáte dobrý spánek a nedokážete najít klid.

V každém případě je to nutné změnit. Vaše duše chce mír, který lze dosáhnout pouze v případě, že se zbavíte negativních emocí. Podělte se o ně s druhými lidmi – to bude začátek vašeho očištění. Naučte se vyjadřovat své pocity a vaše srdce najde klid.

Klíč:

Tento symbol vyjadřuje vaši představu o vašem vlastním životě. Vaše duše touží po odpovědích na otázky. Zpochybňujete všechny předtím nepopiratelné dogmata. Zoufale se snažíte najít pravdu.

Skutečnost, že jste si vybrali klíč, je znamením shora. Odráží vaši touhu otevřít nové obzory a rozšířit hranice. Na co čekáte? Jednejte! Najděte si čas na cestování, přinese to do vašeho života nové zkušenosti a nové známé. Najděte odpovědi na to, co vás vzrušuje!

Ruka Fatimy:

Tento symbol je vyjadřuje vaši podvědomou touhu ochránit se před vlivem zlých sil, které na vás číhají. Možná jste pod vlivem špatných lidí. To by mohlo představovat nebezpečí.

Ruka Fatimy říká, že z každé pasti je cesta ven a naše spása je v našich vlastních rukou. Možná jste se sami dostali do vnitřní pasti a odpuštění vás od ní osvobodí. Odpusťte si za to, co jste udělali, za vaši slabost – pak vše bude fungovat jako předtím!

Najděte si čas pro sebe, na odpočinek a obnovu energie. Snažte se ochránit před vlivem zlých sil.

A jaký symbol jste si vybrali vy? Nezapomeňte se o tom podělit s námi v komentářích!