„Vyberte si jednoho motýla, který Vás nejvíce zaujal!“- Ten vám posílá toto tajemství

V mytologii byli motýli vyjádřením lidské duše.

Ve starověkém Řecku například lidé věřili, že po smrti se jejich duše promění v motýla nebo holubici.

Jiné legendy říkají, že motýli jsou anděly s okvětními lístky květin nebo jsou to květy, kterým se zachytily křídla po jejich modlitbě vyjádřené Bohu, aby se dotkly nebes.

Černé pozadí představuje temnotu, která vás obklopuje a brání vám vyjádřit své myšlenky a pocity jako vězení vaší mysli a těla.

Pečlivě se dívejte na 9 motýlů, které jsou zobrazeny na obrázku nahoře a vyberte si jednoho, který se vám nejvíce líbí.

Zde následují texty odpovídající vašemu výběru.

MOTÝL č. 1 – SYMBOL OMEZENÍ

Pokud jste si vybrali prvního motýla, pravděpodobně jste si všimli toho, že jeho horní křídla mají odlišnou barvu.

To znamená, že bojujete za to, abyste se osvobodili a v každém momentě chcete vyjádřit tuto frustraci a touhu po svobodě.

Někdo nebo něco vám brání v tom, abyste vyjádřili své myšlenky v takovém rozsahu, jak byste to chtěli.

Toto je jeden z nejbolestivějších problémů, kterým čelíte: skutečnost, že se vám nedaří integrovat se a vhodně vyjádřit sebe sama, neboť někdo vás vždy přeruší nebo vaše nápady nejsou vhodně přijímány, nebo dokonce ani nejsou vyslyšeny.

MOTÝL č. 2 – SYMBOL DUALITY A ZMATKU

Vy jste věčně zaseknutý mezi dvěma světy, mezi kladivem a kovadlinou. Těžko se ve svém životě o něčem rozhodujete, aniž byste necítili tlak.

Vždy jste konfrontováni se situacemi, kde se zachytíte mezi dvěma přáteli, kteří se navzájem nemají rádi a vy se neumíte vzdát ani jednoho z nich, nebo si vybrat mezi nimi.

To, co chcete říct každému, je to, že nejste mediátor, a že volby, které učiníte napříště počínaje, musí být dobré pro vás, ne pro druhé. Je načase dát sebe na první místo.

MOTÝL č. 3 – SYMBOL RUTINY

Pokud jste si vybrali číslo 3, jste typem osoby, jejíž způsobuje potíže dělat změny k lepšímu, vzdát se zlozvyků nebo začít nové věci v životě.

Máte rádi rutinu a pohodlí, a i když se vás čas od času zmocní monotónnost, upřednostníte ji před neznámým.

Musíte vystoupit ze své zóny pohodlí a užít si trochu života. Přijměte neznámé a od nynějška se snažte říci „ano“ neznámému.

MOTÝL č. 4 – SYMBOL TAJEMSTVÍ

Skrýváte velmi velké tajemství o svém životě. V minulosti jste udělali něco, za co se stydíte nebo trpíte frustrací, o které nemůžete nikomu nikdy říct, protože si myslíte, že by to nikdo nepochopil.

Tato velká tíha vás zevnitř rozežírá, avšak vy se až příliš obáváte, než abyste ji odhalili.

Musíte najít odvahu na to, abyste odhalili své největší tajemství v zájmu toho, abyste si užili klidný a spokojený život.

I kdyby to znamenalo odhalit sobě vážnou věc. Připustit a přijmout to je jednou z nejtěžších věcí, které v životě musíme udělat.

MOTÝL č. 5 – SYMBOL NEPROJEVENÉ LÁSKY

Vaším velkým problémem je to, že máte strach vyjádřit své pocity o osobě, kterou milujete. Vy se zamilujete, aniž si toho kdokoliv všimne.

Tyto pocity držíte v sobě těsně uzavřené a když se k vám přibližuje ten, koho milujete, vy ho ignorujete, protože si nejste jisti.

Když jednou najdete odvahu vyjádřit tyto pocity a konečně se přiblížíte k osobě, kterou milujete, najdete v životě štěstí.

Dobrým startovacím bodem je milovat sebe sama každým dnem více. Řekněte sami sobě, jací jste úžasní a začněte tomu věřit.

MOTÝL č. 6 – SYMBOL NEPOCHOPENÉHO UMĚLCE

Jste přitahováni do světa umění a vaší vášní je dělat tvůrčí věci. Víte, jak se máte vyjádřit prostřednictvím malování, hudby nebo psaní, ale ostatní nikdy nepochopí, co se snažíte říct prostřednictvím umění.

Vy vidíte příliš mnoho kódovaných zpráv a odkazů, abstraktních věcí, příliš mnoho záhad.

Někdy ani vy sami nerozumíte tomu, co chcete ve skutečnosti vyjádřit a riskujete, že spadnete do pasti filozofa, který se vždy pokouší něco vyjádřit… on však neví co.

Abyste sebe lépe pochopili, pokuste se uklidnit svou mysl jednoduchými dýchacími meditacemi.

MOTÝL č. 7 – SYMBOL SRDEČNOSTI A ČESTNOSTI

Jste velmi upřímná osoba, někdy až brutálně upřímná. Nevíte, jak lhát a neradi skrýváte něco před těmi, kteří jsou kolem vás.

Vaši přátelé vás považují za autentickou osobu, která může být někdy trochu tvrdá.

Snažte se usmívat a mluvit raději s laskavostí než tupou čestností. Někdy pár milých slov umí někomu pomoci mnohem více než brutální čestnost.

MOTÝL č. 8 – SYMBOL DOKONALOSTI

Tohoto motýla jste si vybrali proto, že chcete být dokonalí. Nepřetržitě zápasíte s tím, abyste našli rovnováhu dokonalosti, i když vám každý říká, že to neexistuje.

Vy jste velmi uvědomělá osoba, když přijde na spolupráci a vztahy s přáteli.

Místo toho, abyste se snažili dosáhnout dokonalosti, měli byste pracovat na tom, abyste jednali co nejlépe a abyste byli svou nejlepší verzí sebe sama.

Neexistuje žádná taková věc jako dokonalost, existuje jen „lépe, než bylo včera.“

MOTÝL č. 9 – SYMBOL ŠÉFA

Pokud jste si vybrali číslo 9, jste osobou, která má ráda mít situaci pod kontrolou.

Vám by se líbilo, kdyby lidé udělali vše, co žádáte, aby vám okamžitě odpověděli na vaše otázky a aby to všechno dělali tak, že používají svůj mozek.

Vždy jednáte jako nadřízení, nebo jako kdybyste museli mít v rukou nějaký druh řízení druhých a toto působí na vaše okolí drsně.

Pokuste se být ve svém životě trochu skromnější a lidé vás budou více respektovat a vy budete žít šťastnějším životem.

Zanechte čas od času vládnutí a vychutnejte si jízdu.