Vyberte si jednu masku a zjistěte, jakým člověkem jste ve svém nitru

Proč si vybíráme, to co si vybíráme? Odborníci na tuto otázku odpovídají tvrzením, že naše volba přímo určuje naši osobnost. Chcete se o tom přesvědčit i vy sami?

Vyberte si masku, která se vám nejvíce líbí, a my vám prozradíme, jakým člověkem ve skutečnosti jste!

1) Mluvící maska ​​

Pokud jste si vybrali tuto masku, pak jste osoba, která ví, jak se má vyjadřovat. Jste vynikající řečník a slova jsou vaší nejsilnější zbraní. Své protivníky můžete zničit tím, že jim prostě budete říkat správné argumenty, které je odradí.

Ale to neznamená, že byste svého talentu neustále zneužívali. Znáte hodnotu vašeho talentu a vždy pečlivě zvážíte svá slova předtím, než je začnete vypouštět z úst. Víte, že slova dokáží léčit i ranit. Vy si, ale obvykle vyberete tu první možnost.

2) Vysmátá maska

Pokud jste si vybrali tuto masku, jste osoba, která má ráda kvalitně strávený čas a nezajímají ji řeči jiných lidí. Chcete se smát a bavit se v každé situaci. Jste člověk, který žije přítomností a snaží se z ní vytěžit, co nejvíce.

Největší pravdou je, že máte velký smysl pro humor, což naznačuje vaši vysokou úroveň inteligence. Vtipům vždy porozumíte a umíte si udělat legraci i sami ze sebe!

3) Naštvaná maska

​​Pokud jste si vybrali tuto masku, máte v sobě odvrácenou stránku osobnosti. Hněv ve vás dokáže vřít jako sopka, ale téměř nikdy to nedáváte najevo. Avšak v případě, že to už je neúnosné, dokážete vybuchnout jako sopka! Stačí i menší neshoda a oheň je na střeše

To však neznamená, že neumíte ovládat svůj hněv. Co se týče sebekázně, jste v pořádku, jen nenávidíte, když se vás někdo snaží vyprovokovat. Jednoduše tak reagujete na možnou hrozbu. Lidé si, ale od vás drží určitý odstup a dvakrát si rozmyslí, co vám řeknou.

4) Klidná maska

Pokud jste si vybrali tuto masku, pak jste klidný, ale velmi silný člověk. Skutečná síla leží ve vás a vy jste si dobře vědomi vašich schopností. Jste skromní a vynalézaví.

Vy jste ten, kdo přijde na záchranu, pokud někdo potřebuje pomoc. Chcete komunikovat jen s blízkými přáteli, protože víte, že ne všichni vám budou rozumět. Raději byste byli s těmi, kteří vás akceptují, takového jakým jste a v žádném případě se nebudete měnit kvůli někomu jinému.

⇒ na další stránce ⇒

5) Maska bojovníka

Pokud jste si vybrali tuto masku, pak máte duši bojovníka. Jste jedním z těch vzácných lidí, kteří nikdy neustupují. Bojujete, i když jiní už to dávno vzdali. Vaše jedinečná schopnost je vytrvalost.

Jste člověkem, který se snaží využít každou příležitost. Navzdory všemu se vždy snažíte vyhýbat konfliktům a neshodám. Jste jedním z těch lidí, kteří se usmívají, ačkoli se v jejich nitru odehrává silná bouře.

6) Maska božstva

Pokud jste si vybrali tuto masku, jste osoba s vysoce rozvinutými intuitivními schopnostmi. Dobře čtete lidi a dokážete se podívat na situaci i z jiného pohledu. To přispívá k rozvoji vašich empatických vlastností.

A to je výborné! Tyto vlastnosti jsou mimořádně cenné a vy víte, jak je použít na pomoc ostatním. Jste osoba, která nenechá druhého v nesnázích, a přítel, za kterého lze zemřít.

7) Maska léčitele

V případě, že jste si vybrali tuto masku, pak máte zlaté srdce a svatou duši. Vy jste ten, kdo se narodil, aby byl velkorysý, milý a pomáhal druhým. Jste připraveni pomoci dokonce i na vlastní úkor!

Nejlepším aspektem vaší osobnosti je to, že děláte tyto věci, aniž byste na oplátku něco očekávali. Pomůžete, protože jste to vy. Bohužel, ve vašem životě není člověk, který by v případě potřeby pomohl i vám.

8) Maska lídra

Pokud jste vybrali tuto masku, pak jste ten, kdo je rodilým vládcem. Někteří lídři se narodili, aby tomuto světu přinesli změnu. Kdo ví, možná jste to právě vy? Vše, co děláte, odráží vaše vůdčí vlastnosti. Vždy se snažíte být příkladem pro jiné.

Máte skvělé organizační schopností, díky čemuž si umíte plnit své sny a cíle. Vždy však respektujete a vážíte si toho, kdo vám přijde na pomoc.