Zapomeňte na horoskopy, povahu ženy je možné určit také podle data narození!

Upřímně řečeno, moc nevěřím na horoskopy… Jen tak pro zábavu, abych se rozptýlila, jsem si je jednou otevřela v práci, přečetla jsem si je a byla jsem ohromena!

Přesně to sedělo! Nejenom na všechny zaměstnance, ale dokonce i na naší šéfovou!

Existují různé typy horoskopů podle dekád, měsíční fáze, znamení zvěrokruhu, měsíců a dat narození.

Podívejte se, jak se dá určit povaha žen podle měsíce a dne narození.

Leden

Jedná se o měsíc narození nejtrpělivějších a nejdisciplinovanějších žen. Současně mohou mít tyto ženy mužský, stoický postoj k životu.

Nebudou si stěžovat nebo sdílet svá odhalení, raději se s problémy hrdě a nezávisle vyrovnají. Lednové ženy jsou talentované v kulinářském umění, ale nerady uklízejí.

Únor

Jedná se o měsíc narození houževnatých a tvrdohlavých žen se složitým charakterem. Jsou často nervózní, ale zároveň se dokážou hodně ovládat.

Nikdy se nebojí obtíží a rychle činí rozhodnutí, která nejsou vždy správná. Jsou nedůtklivé a pomstychtivé. Dobře manipulují lidmi, a proto bývají úspěšné v práci. Velmi milují děti.

Březen

Měsíc narození nejcitlivějších žen. Jsou velmi vnímavé a zranitelné, proto jsou často tvrdohlavé, což jim přináší problémy. Jsou velmi nedůvěřivé a považují se za nešťastné.

Tyto ženy jsou opravdu málokdy úspěšné kvůli jejich plachosti. Příroda obdařila tyto ženy křehkostí a bázlivostí, proto přitahují mužské ochránce.

Duben

Povaha žen narozených v tomto měsíci se vyznačuje odvahou, vytrvalostí a smysluplností.

Ideálním doplňkem je zdravý rozum a praktičnost. Tito lidé vždy vědí, co chtějí, a tak pomalu ale jistě dosáhnou toho, co chtějí, ale zcela přitom nedomyslí následky. Emoce a pocity potlačuje vždy rozum.

Květen

Výkonné a náročné, nekompromisní a odhodlané ženy. Neodpouští žádné křivdy, proto se snadno rozvedou s mužem, i když toho budou později litovat.

Jsou to tvrdohlavé ženy s velitelskými schopnostmi, takže je pro ně snadnější stát se šéfem kanceláře než si najít manžela. Dávají na první místo materiální bohatství.

.

Červen

Hlavním rysem žen narozených v prvním letním měsíci je opatrnost. Často jsou velmi zranitelné a nedůvěřivé, ale zároveň jsou tak laskavé, že se nikdy nebudou mstít.

Nemají rády konflikty, mají dobrou intuici, což mimochodem pomáhá předcházet těmto konfliktům. Při jednáních bývají dobře naladěny.

Červenec

V tomto měsíci se rodí nejskromnější a nejostýchavější ženy. Často se trápí a neustále se zabývají svou osobou. V životě jsou hodně náladové.

Jsou skromné, romantické a také citlivé, vše hluboce prožívají, ale nikdy to nedávají najevo. Domov a rodina jsou pro ženy narozené v červenci hlavní náplní jejich života.

Srpen

V tomto měsíce se rodí velmi hrdé a nezávislé ženy. Jsou laskavé a ušlechtilé, ale také mocichtivé a od přírody vůdčí typy. Rády jsou v centru pozornosti, ale nezávislé.

Mají velké charisma a navzdory skutečnosti, že neustále přitahují muže, hodně si váží rodinných vztahů. Jsou velmi upřímné a slušné, proto bývají často podváděny.

Září

Žhavé a emocionální ženy tohoto měsíce se vyznačují cílevědomostí a vypočítavostí. Jsou extrémně ješitné a šetrné, proto nerady něco dluží.

Cítí se dobře ve společnosti, ale vždycky pamatují na svůj vlastní prospěch. Jsou velmi žárlivé a nezávislé, milují čistotu, jsou pedantické, umí velmi chutně vařit.

Říjen

Jsou velmi komunikativní, velmi úslužné, vtipné v dámské společnosti. Jsou praktické, ale nesobecké a velkorysé. Rozhodnutí dělají pouze po důkladné úvaze. Mají dobrou paměť.

Tyto ženy jsou velmi zásadové a neodpouštějí zradu, i když se vždy snaží udržet rodinu, ve které působí jako vůdci. Jsou to dobré hospodyňky.

Listopad

Jsou to velmi vypočítavé, samolibé a sobecké ženy. Jejich manželé se musí smířit s tím, že jejich názor bude zřídka brán v úvahu.

Jsou hodně šetrné a hospodárné. Velmi vášnivé v lásce a sexu, jsou temperamentní. Umí milovat hluboce a silně. Další význačné rysy se odvíjejí ode dne narození.

Prosinec

Emocionální ženy s výbušnou povahou. Jsou houževnaté a neohrožené, nezávislé a upřímné, dosáhnou úspěchu za každou cenu.

Ženy narozené v tomto měsíci jsou velmi společenské, romantické, idealistické a dobré přítelkyně. Nevyznačují se šetrností, jsou vznětlivé, proto mají v rodinném životě často potíže.