Zavolali jí ze školy, že její dcera zbila chlapce. Reakce maminky překvapila všechny strany

Telefon: „Tady je učitel ze školy. Ve škole se stal incident, do kterého byla zapojena vaše dcera. Prosíme vás, abyste co nejrychleji přišli do školy.

Já: „Je nemocná nebo zraněná? Může to počkat? Za dvě hodiny končím v práci.

Telefon: „Je to velmi vážné, snažíme se vám dovolat už 45 minut. Vaše dcera udeřila jednoho ze žáků.

(Šla jsem tedy do školy. Ve škole jsem byla zavedena do ředitelny, kde mě už čekala třídní učitelka, učitel z daného předmětu, ředitel, moje dcera, chlapec s krvavým nosem a jeho rodiče)

Třídní učitelka: „Paní, jaké je od Vás milé že jste se KONEČNĚ rozhodla dostavit!

Já: „Promiňte, ale věci na pohotovosti se trochu vymykaly z rukou. Poslední hodinu jsem strávila zašíváním čtyřiceti štychů na sedmi ročním chlapečkovi, kterého jeho matka zmlátila naběračkou a následně jsem tuto skutečnost musela řešit i s policisty. Omlouvám se za to, že jdu pozdě kvůli takové maličkosti.

(Snažili se nevypadat zahanbeně, a proto mi raději vysvětlili, co se stalo. Chlapec si hrál s podprsenkou mé dcery a ona mu ji za to vrazila. Všichni se tvářili, že jsou více naštvaní na mou dceru, než na toho kluka)

Já: „Aha, takže se chcete zeptat, jestli plánuji na tohoto chlapce podat trestní oznámení za sexuální obtěžování, a stejně tak i na školu, za to, že takové chování povoluje?

(Po tom, jak jsem zmínila sexuální obtěžování, se všichni začali drolit a všichni začali najednou mluvit)

Učitel: „Nemyslím si, že to bylo tak vážné.

článek pokračuje na další stránce..