Zvířátko, které spatříte jako první, napoví hodně o vašem podvědomí

Podvědomí je velká věc. Prozradí o nás více než o sobě víme my sami. Je to tedy nástroj, který můžeme využít k poznávání své vlastní osobnosti. K tomu můžeme použít i různé testy, které jsou vytvořeny psychology.

Jeden z takových testů máme pro vás i dnes. Podívejte se na obrázek a vyberte první zvířátko, které vám hned padne do oka.

Jaké zvířátko jste si vybrali?

Zebra: Pokud jste si jako první vybrali zebru, tak to znamená, že jste velmi vtipný, vlivný a charismatický člověk. Záleží vám na tom, aby se lidé ve vašem okolí cítili dobře.

Cizí vám není také spontánnost a akčnost. Vaše komunikační schopnosti jsou velmi dobré a s tím je spojen i talent na přesvědčování lidí.

pokračujte

.

Kočka: Pokud jste si vybrali toto zvířátko, jste pravděpodobně tichý a introvertní člověk. Neradi komunikujete a v mnoha případech působíte dost plaše.

Vy si, ale jen užíváte pozorování jiných lidí, protože to vás baví víc než být přímým aktérem. Jste soběstační a nezávislí lidé.

pokračujte

.

Kachna: Optimismus je vaší silnou stránkou a jen málo co vás dokáže rozhodit. Milujete život a naplno využíváte každý den.

Rádi poznáváte nové země, místa a lidi. Každá práce vám jde na výbornou, hlavně kvůli vaší dovednosti.

pokračujte

.

Koala: Jste klidný člověk se svým vlastním rytmem a tempem. Neporovnává se s jinými, protože si jdete stále za svým. Jste laskavý a citlivý, a to z vás dělá dobrého přítele.

Váš ideální relax je sledování filmu nebo čtení knihy. Potřebujete mít každý den alespoň hodinku pro sebe. Jste nezištný a odhodlaný pomoci každému.

pokračujte

.

Slon: Jste klasický rodinný typ, který klade rodinu a kamarády na první místo v seznamu priorit.

Velmi rádi každému pomůžete. Jste dobrý posluchač, ale cizí vám není ani hledání řešení. Mimo jiné jste také věrný kamarád i partner.

pokračujte

.

Medvěd: Pokud jste si vybrali medvěda, jste konzervativní člověk, který nemá rád extrémy a náhlé změny.

Jste tichý a citlivý člověk. Nad vším příliš mnoho přemýšlíte, avšak stále jste velmi pozorný. Vyhýbáte se hlučné společnosti a rušným místům. Nesnášíte pokud někdo zpoždění.

pokračujte

.

Žirafa: Jste přizpůsobivý člověk, který nemá problém s hledáním kamarádů. Milujete komunikaci a rádi poznáváte nové lidi. Přesto jste velmi citlivý a i maličkost vás dokáže rozplakat.

Snažíte se vyhýbat rutině, a proto vytrvat v jedné práci nebo na jednom místě je pro vás velmi náročné.