13 důvodů, proč jsou lidé narození ve znamení Lva těmi nejúchvatnějšími z celého zvěrokruhu! Znáte někoho ve znamení Lva?

7) Neočekávejte od něj přesnost, nebo potvrzení Vašich plánů

Samozřejmě, Lev je rád zván na všechny akce, ale stoprocentní účast od něj nečekejte. Nikdy nevíte, jestli se Lev nakonec opravdu objeví, nebo ne. Tyto dvě tváře mu dodávají na tajemnosti. Když už se však Lev objeví, je s ním nezapomenutelná zábava.

8) Ve skutečnosti je se Lvem všude dobře, ale doma nejlépe

Lev má rád klid domova, domácí prostředí, sledování filmů, hlazení kočky a ještě raději bude nosit měkoučký froté župánek. Miluje, být zalezlý, jako kotě.

9) Lev je zcela důvěryhodný

Ve všem a vždy. Pokud Vám Lev důvěřuje, očekává od Vás totéž. A neodvažujte se ho zradit – má dobrou paměť!

10) Lvi se velmi starají o své blízké

Dobrý vůdce smečky vždy zajišťuje, aby všichni členové rodiny žili v prosperitě a bezpečnosti. Pokud urážíte někoho z jeho rodiny, uslyšíte a pocítíte hněv rozhněvaného Lva.

11) Lvi se vyrovnávají se všemi záležitostmi

Lev je schopen nastolit pořádek a vyhodit všechno zbytečné. To se týká nejen domova, ale i životních situací. Takže pokud máte problémy, volejte Lva, poradí a pochopí!

12) Vedle Lva vždy vypadáte dobře

Stačí, abyste se přiblížili k Lvovi a jeho zářivost se bude projevovat i na Vás. Ušlechtilý Lev Vám vždy pomůže najít správné oblečení pro tanec, setkání nebo rozhovor. Lvovi můžete věřit, protože je od přírody stylista!

13) Lev je ideální milovník

Velkolepý, vášnivý a žhavý Lev je otevřen v lásce i v sexu. Je jistý, okouzlující a ošetřující. Nechte jeho narcismus někdy vyniknout a potom nikdy nezapomenete na milence, jakým je právě Lev.

Známé osobnosti ve znamení Lva

Mick Jagger, Yves Saint Laurent, Madonna, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Andy Warhol, Kubrick, Hitchcock, Whitney Houston, Neil Armstrong, Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Coco Chanel, Slash, Amelia Earhartová, Usain Bolt, JK Rowling, Napoleon … Je to dost?