Cítíte na sobě příznaky uhranutí? Zde je návod, jak se ho zbavit. Nedávejte šanci vašim nepřejícím!

Pokud již delší dobu pociťujete, že nešťastné události jsou součástí téměř každého vašeho dne, možná vás napadne myšlenka: seslal na mě někdo neštěstí? Pokud spolu s tím přicházejí i vážné zdravotní problémy, nespokojenost člověka se sebou samým, neustále podráždění, nervozita a strach, měli byste zbystřit pozornost.

Uhranutí může způsobit problémy nejen určitému člověku, ale i jeho domácnosti. V tomto případě si pravděpodobně všimnete různých znamení negativní magie: neustále hádky a nedorozumění v rodině, domácí mazlíčci se chovají znepokojeně či výskyt nevysvětlitelných zvuků.

Jak se zbavit uhranutí

Metoda č. 1

Tento způsob vás zbaví uhranutí, které je mířeno přímo na vaši osobu. Na rituál budete potřebovat vaši fotografii (jako na dokumentech), list papíru, lepidlo a voskovou svíčku.

Na malý čistý list papíru si nalepte fotografii a noste ji po dobu tří dnů v oblasti srdce, aby byla tvář nasměrována dopředu.

Po uplynutí třech dnů odstřihejte papír kolem fotografie a spalte jej pomocí hořící svíčky. Popel by měl být vyhozen do toalety a fotografie vložena do obálky, kterou bezpečně ukryjete. Po rituálu nechte svíčku vyhořet až do konce.

na druhé stránce…

Metoda č. 2

Budete potřebovat květináč s rostoucím kaktusem, syrové vajíčko a fix. Na vajíčko si fixem napište své jméno a položte ho do květináče s rostlinou. V místnosti, kde spíte, nechte kaktus s vajíčkem po dobu 9 dní. Během této doby vejce absorbuje veškerou negativní energii.

Po uplynutí času vajíčko rozbijte a obsah vylijte do kanalizace. Při tom je třeba říci: „vylívám vejce, ze sebe špínu smývá.“ Na konci rituálu kaktus polijte a poděkujte mu.

Odstraňte špatnou energii nejen ze sebe, ale i ze svých blízkých a uvidíte,že se Vám hned bude žít lépe!