Co se to stane s Vaším tělem, když přestanete mít s.x. Toto mě fakt děsí!

Sotva existuje něco, co přispívá k lepší náladě nebo nabízí více zábavy než sex.

Bohužel v dnešní uspěchané a stresové době je důležitost zdravého a pravidelného sexuálního života opravdu často podceňována.

Zde je sedm dobrých důvodů, proč byste neměli zanedbávat váš sexuální život. Podívejte se, co se to stane s Vaším tělem, když přestanete mít sex:

Proč zdravý sexuální život přispívá nejen k lepší náladě

Budete častěji nemocní

Pokud nemáte po delší dobu sex, váš imunitní systém se stává výrazně slabším. Bakterie pak mají ve vašem těle mnohem snazší práci a můžete se pak snáze nachladit nebo dostat chřipku. Takže jen tím, že budete mít více sexu, budete mnohem zdravější a své bylinné čaje, můžete nadále skladovat jen ve vaší skřínce.

Budete vystresovaní

Sex je skvělý způsob, jak snížit úroveň stresu. Pravidelný sex snižuje množství stresových hormonů a v každodenním životě se cítíte mnohem uvolněněji. Bez této důležité životní rovnováhy byste se mohli stát tikající časovanou bombou!

Můžete mít potíže s erekcí

Je těžké tomu uvěřit, ale je tomu skutečně tak: pokud nemáte pravidelný „trénink“, je pro vás obtížnější se vzrušit.

Muži mohou mít problémy s erekcí a pro ženy může být těžší dosáhnout orgasmu.

Takže trénujte, abyste se ujistili, že „spínač“ zůstane vždy zapnutý.

Vaše sny se změní

Někteří lidé si najednou všimnou, když jejich sexuální život trpí, že mají zvláštní sny. Může to znamenat, že neočekávaně začnete snít o sexu nebo budete mít orgasmus ve spánku.

.

Časem ztratíte touhu po sexu 

Když vaše tělo zjistí, že máte delší pauzy mezi sexem, produkce pohlavních hormonů se snižuje. Pokud jste delší dobu abstinovali, budete toužit po sexu méně a méně. Vaše libido se nakonec bude cítit jinak. A to je všechno kvůli tomu, že se vaše pohlavní hormony pomalu ztrácejí.

Budete cítit větší vzdálenost mezi sebou a svým partnerem

Když dva lidé v páru, spolu spí jen zřídka jejich mezilidská vzdálenost se stává větší a větší. Možná začnete mít pocity nejistoty související s vaším partnerem a ostatní lidé se vám začnou zdát atraktivnější.

Rostoucí riziko rakoviny

U mužů, když po delší dobu nemají sex, vzrůstá riziko rakoviny prostaty. Není tedy špatný nápad, aby muži pravidelně pročišťovali a vyprazdňovali své „trubky“. Protože riziko rakoviny prostaty se výrazně sníží.

Pokud tyto výše zmíněné důvody nejsou dostatečnou motivací, pak nevím, co je. Z těchto důvodů by bylo téměř nezodpovědné nemít sex častěji, nemyslíte?!