Estonská vědma Marylin Kerrová označila čtyři věci, které nesmíte nikdy dělat svým rodičům!

Finalistka televizní soutěže „Bitva sensibilů“ Marilyn Kerrová dává rady svým stoupencům na Instagramu.

Tentokrát slavná jasnovědkyně prozradila, jak správně komunikovat s rodiči, aby nedošlo k problémům.

1. „Neučte je, jak mají žít“.

Dokonce, i když jste stokrát chytřejší než oni, dokonce i když PŘESNĚ VÍTE JAK − neříkejte mamince a tatínkovi, jak mají žít. Mají svůj vlastní život, vy máte také svůj.

2. „Nepovyšujte se nad nimi.“

Nedělejte to ani v reálném životě ani v myšlenkách. Nejste o nic lepší než oni!

Skutečnost, že jste náhodou přečetli zajímavé knihy, viděli inteligentní videa na YouTube nebo jste absolvovali dobrý trénink, neznamená, že jste schopnější, lepší nebo moudřejší. Jako by se vás to ani netýkalo. Potlačte v sobě pro jednou svůj narcismus.

Nezapomeňte, že energie rodu VŽDYCKY přechází od starších (včetně mrtvých) k mladším. Když se budete povyšovat nad rodiče, stanete se ve vztahu k nim jakoby staršími a tím budete blokovat energii rodu. A to bych neradila ani nejhoršímu nepříteli.

.

3. „Nečekejte, že přijdou k rozumu.

Jen blázen by „náhodou“ nechal u maminky zajímavou knihu nebo jí něco daroval, aby se vzdělávala. Nedělejte to.

Můžete pomoci POUZE tehdy, pokud vás o to otec nebo matka požádají. Nesnaže se pochopit jejich duševní rozpoložení anebo jim nutit nějaký názor, nestojí to za to. Jenom si je proti sobě popudíte. Nechte rodiče jít svou cestou a žít si za své.

4. „Nemstěte se jim.

Někteří lidé mají v průběhu života snahu pomstít se za staré, někdy i dětské hříchy. Není to třeba! Za to, že někomu ublížili, zaplatí sami. Ale pokud se jim pomstíte, pak za to zaplatíte vy. A to se vám vůbec nebude líbit!

„Takže se ukazuje, že s rodiči nemáme nic dělat?“ Ale ano. Ovšem ne s nimi. Jediné, co můžete udělat, je něco udělat SE SEBOU.

Se svými myšlenkami, pocity a postoji. To je to, čím byste se měli zabývat. A nechte je žít tak, jak chtějí,“ zakončila své rady Marilyn Kerrová.