Konec lžím! Takto se muži dívají na ženské tělo. Konečně se dozvíte pravdu!

Můžete se přetrhnout jen proto, abyste vypadaly jako modelky, oblékáte si na sebe něco sexy, chodíte do nočních klubů jako na „trh s masem“, potkáte mladého muže, chcete si poflirtovat, natrefíte na někoho vychytralého a opět budete naříkat do polštáře, že vás dotyčný nechal.

Podvod je možná příliš kruté slovo, za kterým se jen skrývá strach z toho, že budete vypadat ošklivě. Něco vám řeknu: neexistuje ošklivá žena. Ještě jsem takovou nepotkal.

Existují jen takové, které se nás  o tom snaží přesvědčit. Jsem ošklivá, tak se podívej jak jsem si namalovala rty, jaké mám řasy, jaký mám dekolt a obnažené stehna. Není ve mně už nic víc, takže celá pozornost je věnována mému zevnějšku: nablýskaná reklama, za níž jsou jen kabely a prach.

Můj zájem o ženu není nikdy založen na tom, že bych byl opilý její krásnou tváří či postavou. Přitažlivost se odehrává někde mnohem hlouběji, ve vnitřním světě … Normální muž se zamiluje do ženské přirozenosti. Vzhled a postava se přesouvají až na druhou kolej.

Básníci oslavující tenký pás, plné rty a dlouhé řasy jednoduše popisují odraz tohoto světa na ženské tělo. Zamilovaný chlap bude stejně opěvovat hubené či plnější ženské křivky.

Nejkrásnější žena je pro mě těhotná žena. Nestará se o svůj zevnějšek, ale o své myšlenky o děťátku a celý její život se přesměruje do vnitřního světa, kde naslouchá sama sobě, hladí si bříško a pomalu kráčí. Uvědomila si svůj dar a vyzařuje z ní nádherná ženskost. Výrazy mužů se při pohledu na těhotnou ženu okamžitě mění. Jsou silnější a vznešenější. Je to pozoruhodné a krásné zároveň.

Mou oblíbenou částí ženského těla je břicho. Měkká, mírně zaoblená, tajná mohyla, ukrývající nespočet pokladů. Odtud pochází žena, její síla, její přitažlivost. Známé ženské praktiky spojené s uvolňováním napětí souvisí právě s touto částí těla – břišní tance, dýchání přes břicho a podobně.

Zralá žena vytváří polaritu a přitahuje k sobě zralou mužskou energii.

My muži nevidíme krásu jen našimi očima. To by bylo příliš nudné. Skenujeme každý pohyb: otočení hlavy, chůzi, položení kolen při sezení, hlas. Cítíme půvab. Ten nelze kopírovat, koupit, naučit se ho od modelek, které pravděpodobně úspěšně zvládli kurz afektovanosti, ale ne půvabu.

Grácie je jedinečná, ale zároveň ji má každá žena, ale může být ukrytá pod větším bříškem či pod vlastními, často neodůvodněných a nesmyslnými přesvědčeními.

Muž to najde, rozliší, dešifruje vaši krásu pouze pokud ho nic nemate a neruší. Na každou krásu se najde její věrný obdivovatel, básník či princ … Nepoukazujte na ni, nevystavujte ji, nedeformujte ji. Nechte ji prostě být.

Co si o tom myslíte vy? Podělte se s námi o vaše názory v komentářích!