Narodit se ve znamení lva je obdivuhodná výhoda. Máte i vy to štěstí?

Lidé narození v tomto znamení jsou sebejistí a cílevědomí. Ve svém životě mají mnoho ambicí, za kterými pevně jdou.

Jejich povaha je nejčastěji extrovertní a dokáží si v životě jednoduše vytvářet vlastní pravidla a představy.

Jejich plány jim nesmírně napomáhají k dosažení stanovených ambicí.

Slunce

Lev je předurčen vládnout pod vlivem slunce. Nejvíce takovým lidem vyhovuje teplé prostředí.

Také mají v sobě vynikající základy vůdčího typu. Ve společnosti to bývá právě Lev, na koho se soustřeďuje veškerá pozornost.

Důvěryhodnost

Další pozitivní vlastností Lva je, že bývá loajální. Pokud se na něj obrátíte se svým problémem, dokáže si tajemství nechat pro sebe a můžete se na něj spolehnout.

Pokud s ním máte nějaké neshody, nebude se přetvařovat, jednoduše s vámi přeruší kontakt.

Přerušení kontaktu však může být občas doprovázeno arogancí. Neznamená to však, že nedokáže odpouštět, ačkoli rána tam zůstane.

Paměť

Jednou z pozitivních a zároveň negativních vlastností Lvů je jejich paměť. Dokáží si zapamatovat, že jste udělali pro ně něco dobrého, ale zároveň si dlouho pamatují i ty těžší a nepříjemnější situace v životě.

Štedrost

Lvi velmi rádi darují dárky svému okolí. Avšak netýká se to jen hmotných věcí, ale i jejich energie a času. Pokud vidí, že to skutečně potřebujete, jsou ochotni se vám věnovat i na úkor sebe a nic za to neočekávají.

na další stránce ⇒

Zábava

Pokud chcete mít vtipného partnera, se kterým se nikdy nebudete nudit, tak je Lev pro vás tím pravým! Svým inteligentním humorem a důvtipem okouzlí nejen vás ale i celou společnost.

Přesnost

Pokud si myslíte, že je na každou akci, mýlíte se. Přestože se pozvat nechá rád, jeho účast je velmi nejistá. Prozíravě si vybírá společnost, jejíž účastníkem chce být. Pokud se vám však podaří ho někam dostat, můžete si být jistá, že to bude stát za to!

Všude dobře doma nejlépe

Ačkoli to tak možná nepůsobí, domov představuje pro Lva útočiště od každodenního koloběhu života. Rád se vyvalí jen tak na gauč, zapne si televizi a otevře láhev vína.

Starostlivost

Každý dobrý vůdce se musí postarat o to, aby se jeho svěřenci měli všichni dobře. Lvi zajišťují proto své rodině a přátelům bezpečí a pohodlí. Pokud někdo urazí jeho manželku či přítelkyni, pocítí co znamená naštvat Lva.

Milovník

Jak ženy tak i muži tohoto znamení jsou velmi vášniví a milující. Dokáží milovat bezmeznou láskou a sex s Lvem je vždy nezapomenutelný.

Úspěch

Lvův úspěch v životě provází důslednost a sebedůvěra. Snadno se proto dokáže zaměstnat na vysokých pozicích ve firmách či politice.

Pokud se mu podaří dosáhnout kýženého úspěchu, měl by si dát pozor, aby se jeho sebevědomí nezměnilo na pýchu, marnivost a lakomství.

Známé osobnosti ve znamení Leva

Madonna, Arnold Schwarzenegger, Barack Obama, Andy Warhol, Hitchcock, Whitney Huston, Neil Armstrong, Jenifer Lawrence, Coco Chanel, Slash, Amelia Earhartová, Usain Bolt, JK Rowling, Napoleon Bonaparte