Svobodná matka souhlasila, že se vdá za přítele, ale nevěděla, že on udělá tentýž den dvě nabídky!

Být svobodnou matkou je poměrně obtížné a hledání nové lásky je ještě obtížnější. Ale tato svobodná matka zažila vskutku zajímavý příběh.

Cassandra Reshar a Grant Tribbet měli štěstí, že se potkali díky sociálním sítím a chodí spolu již devět měsíců. Muž od samého počátku věděl, že Cassandra je svobodná matka.

„Upřímně řečeno, tohle byla jedna z mnoha vlastností, které na mě zapůsobily,“ řekl v rozhovoru.

Požádal svou dívku, aby se se svou 5letou dcerou Adrianou oblékly, aby si spolu mohli vychutnat snídani v jedné z restaurací Cracker Barrel.

Cassandra cítila v žádosti něco zvláštního, protože se s dcerou oblékala krásně vždycky.

„Moje dcera a já jsme se oblékly a on nás vzal do restaurace,“ napsala 26letá dívka. „Byla jsem trochu v rozpacích, že jsem se musela vyparádit, a začala jsem být nervózní.“

.

Po návštěvě restaurace je Grant zavedl do rezervace na krásné místo s dřevěným mostem. Pak muž poklekl a zeptal se, co by říkala tomu, kdyby se vzali. Cassandra samozřejmě souhlasila!

Ale to, co udělal její zamilovaný přítel potom, ji překvapilo ještě víc.

„Grant se otočil a udělal téměř podobnou nabídku mé dceři,“ vzpomíná dívka. „Zeptal se Adriany, jestli by se mohl stát jejím otcem, a slíbil, že se o ni postará a bude ji celý život milovat.“

Adriana odpověděla: „Děkuji“, ale muž očividně čekal jednoznačnou odpověď „ano“ nebo „ne“. A Adriana okamžitě odpověděla: „Ano! Konečně budu mít tátu! “

Jako stvrzení přijatého souhlasu dal muž matce dívky prsten a dceři náhrdelník. Podle Tribbeta pro něj bylo velmi důležité, aby to udělal na znamení slibu, že se vždy postará o Adrianu.

Příběhy mívají šťastný konec. Budeme prostě věřit tomu, že všechno bude v pořádku a že všechno má svůj čas a místo. Navzdory obtížím a negativům v tomto světě musíte vždy věřit v dobro!