Žena se ukryla pod postel, aby zjistila, jestli ji její muž podvádí. O chvíli později to už věděla…

Milé dámy, věříte svému manželovi či příteli? A napadlo by vás někdy ho nějak vyzkoušet, zda je vám věrný?

Před několika dny se na internetu objevil příběh jedné velmi zoufalé ženy, která se snažila svého přítele nachytat, a my vám ho dnes přinášíme! Tak čtěte dál a dozvíte se, že ne vždy se takové chování vyplácí.

Dívka se rozhodla svého přítele, se kterým žila, vyzkoušet. Napsala mu dopis, v němž mu oznámila, že ho už nemiluje a odchází od něj. Potom dopis položila na postel, pod kterou se zároveň i schovala a čekala, až se vrátí domů.

Když její přítel přišel, všiml si, že dívka není doma. Nachystal si tedy oběd, vykoupal se a chtěl si jít po práci odpočinout a v tom dopis uviděl. Dívka s napětím čekala na přítelovu reakci.

Muž nejprve jen nehybně stál, pak si sedl na postel, vzal do ruky mobil a začal vesele telefonovat: „Ahoj zlato, konečně jsem se zbavil té hloupé krávy, tak jsem za chvíli u tebe. Jen mi je líto té doby, kterou jsem kvůli ní ztratil, ale my to doženeme. Hned jsem u tebe. „Potom vstal a z bytu odešel.

na druhé stránce….

Dívka ležela jako opařená, nemohla uvěřit svým uším, toto opravdu nečekala. Když se po nějaké chvíli vzpamatovala, zpod postele vylezla. V tom si všimla, že na dopise, který svému příteli nechala, je něco napsáno.

Lásko, příště až mě budeš chtít nachytat, schovej se lépe, byly ti vidět nohy. Jel jsem do obchodu, za chvíli jsem zpátky. Miluji tě!

Takže dámy pamatujte, důvěra a láska jsou ty nejdůležitější věci, které by ve vztahu měly být.