Ženy, které jsou delší dobu single, skončí nakonec jako ty nejšťastnější

Skončí nejšťastnější, protože kultivovaly svou nezávislost. Mají dostatek peněz na zaplacení nájemného a dostatek znalostí, aby se postaraly o své vlastní blaho. Jsou to inteligentní ženy s prostředky na to, aby si žily život podle sebe.

Skončí nejšťastnější, protože si uvědomují, že láska není středobodem vesmíru. Láska není ta jediná věc, o které přemýšlejí. Místo toho, aby se honily za chlapama, honí se po svých nadějích a snech. Pronásledují budoucnost, o níž vědí, že si ji zaslouží.

Dívkám, které zůstávají nezadané i po delší dobu, nevadí, že nemají žádného partnera. Nevadí jim myšlenka, že budou žít samy po jistý čas. Jsou dostatečně silné, aby to nejen zvládly – ale užily si to.

A pokud tyto dívky náhodou najdou někoho, bude to někdo, kdo je posune dopředu. Někdo, kdo je bude povzbuzovat, aby neustále bojovaly a aby se nevzdávaly. Bude to někdo, kdo bude chápat, že žádná taková dívka nikdy neobětuje svůj život a své plány kvůli lásce.

Tyto dívky nikdy neztratí svůj smysl pro individualitu. Nikdy nedovolí, aby jejich naděje, sny nebo morálka klesly. Budou se scházet jen s někým, kdo se cítí být ještě silnější, než jsou ony. Někdo, kdo je udělá ještě šťastnějšími, jak už jsou – i když už teď jsou sakra šťastné.