Když ukázala tento životopis, pracovní nabídky se jen hrnuly. Takovou zaměstnankyni by chtěl každý

Hledání pracovního místa u nás – je to bolestivé téma pro mnohé z nás. Nestačí, že bývalý Sovětský svaz nemůže doběhnout Západ, co se týče životní úrovně, ale i krize vůbec neutichá.

Avšak přistoupíte k hledání práce s humorem, může to přinést nějaké výsledky. Alisa Abbasová z Kyjeva umístila na Facebooku žádost o zaměstnání a to vyhodilo do povětří celý internet. Více než 4500 lidí to olajkovalo a vzápětí dostala 150 reálných nabídek na pracovní místo.

Ahoj, jsem Alisa, a hledám si novou práci.

Mohu být vaší pravou rukou, levou rukou, nohama, i párem nových mozkových závitů. Snadno najdu společnou řeč s jinými lidmi. Miluji děti, důchodce, Hipstery, tvůrčí mládež, maminky na mateřské, přísné muže v oblecích, gaye i lesbičky, hetero- i bisexuáli.

Jsem připravena udělat vše a možná i více, pokud budu vědět, že to přinese skutečné výhody pro firmu nebo pro lidi, pro které budu pracovat. Samozřejmě, pokud ocení mou práci.

Dokážu rychle vygooglit 12 nejúčinnějších způsobů utililizace těla v městském prostředí, stejně tak 5 kanceláři, které to pro vás udělají.

na druhé stránce…

Rychle se učím, jsem přizpůsobivá, vytrvalá a umím dobře zanalyzovat situaci.

Přijetím moudrosti židovských žen, jsem si zavedla seznam důležitých kontaktů a radami pro každou situaci. Pomůžu vám najít veterináře pro vaši tarantuli nebo čerstvé jahody v únoru pro těhotnou manželku sestřenice vašeho klienta. Moje orientální kořeny mi dovolují vědět, kdy mám být zticha a kdy něco říct: „Ano, šéfe!“, Když šéf zrovna nemá náladu.

V případě potřeby se obracím na paní Abasovou. Jen čiré T3, termíny, respekt k cizí práci a chladnokrevnost.

Mám zájem o práci ve velkoobchodu i maloobchodu, účetnictví, copywriter, content-manažer, nebo i chůva.

Měla jsem internetový obchod. Vím jak se dělá kontextová reklama, algoritmus pokroku na sociálních sítích a trochu rozumím textové korektuře. Úroveň 1C, Photoshop, Word, Excel, google – dokumenty.

Umím efektivně zorganizovat den, nerada ztrácím čas. Úroveň angličtiny: rozumím cizincům a oni rozumějí mně. Také ovládám ukrajinský jazyk, což je asi překvapující.

životopisné:

Narodila jsem se a vyrůstala v Kyjevě. Znám všechny nejpříjemnější uličky ve městě, kde se dá skrýt před davem, co ukázat návštěvníkům, kde se dá dobře najíst a napít.

Mám 6-letého syna. Je v takovém věku, že se o něj může postarat chůva nebo babička, zřídkakdy bývá nemocný a nemusím si dělat starosti s jeho učením, či nešťastným manželstvím.

Extra bonusy:

Umím jezdit na koni

Vyznám se v předpisech

Dobře píšu. Proto o tom, jaká bude moje budoucí práce, bude radost číst.

Umím 4 slova francouzsky a 2 německy (kromě čísel)

Dělám takové fotografie cihel, které si lidé snadno spletou s kusem masa nebo tiramisu

Za odpověď děkuji a těším se na brzké setkání.

I takto se dá napsat životopis, pokud chcete, aby o vás měli větší zájem:)

zdroj: Facebook – Alisa Abbasov