Špičkový rehabilitační lékař ukázal pár jednoduchých pohybů, které jsou záchranou před nejbolestivějším onemocněním krční páteře: Postihne až 90% lidí!

Osteochondróza páteře je onemocnění, které obvykle začíná v mezi-obratlové plotýnce a projevuje se degenerativním-dysfunkčním procesem, který postupně zasahuje další části páteře a může způsobit rapidní zhoršení celkového zdravotního stavu.

V důsledku pasivního životního stylu v dnešní době postihuje až 90% populace a to v různých věkových kategoriích. To nejdůležitější, co potřebujete vědět, je fakt, že toto onemocnění se dá zastavit.

Pokud začnete jednat, můžete se uchránit od obrovských bolestí. Lékař ukázal, jak tento stav změnit a předejít tak obrovským zdravotním problémům.

na další stránce ⇒

Špičkový rehabilitační lékař Alexander Shishonin ve své studií zjistil velmi zřejmé propojení s cervikální osteochondrózou a vysokým krevním tlakem, poškozením nadledvin, ledvin a štítné žlázy.

Důvodem je fakt, že obratle mají schopnost nesprávným držením těla tlačit na cévy, které vedou krev a živiny do důležitých mozkových center. Tento proces může mít dalekosáhlé důsledky na naše zdraví, protože negativně ovlivňuje ty nejzákladnější životní procesy.

Jednoduché pohyby vás mohou zachránit od velké bolesti a dalších zdravotních problémů

Lékař vytvořil speciální metodu, kterou nazval cervikální-mozková terapie. Jde o jednoduché, ale ohromně účinné cvičení, které dokáže uvolnit krční obratle a zpevnit svaly, které je obklopují.

Říká, že tento cvik by měli pravidelně provádět zejména ti, kteří mají sedavé zaměstnání a denně drží krční páteř ve špatném úhlu – směrem dolů (koukání na motor a podobně).

Lékař doporučuje dělat tyto cviky alespoň po dobu jednoho měsíce. Měli byste pocítit zlepšení zdravotního stavu a úlevu od bolesti. Pokud se úleva nedostaví po měsíci, požádejte o pomoc lékaře.

https://www.youtube.com/watch?v=qT4jZmeXw0U