S tímto návodem si rychle vyčistíte plíce! Jako kdybyste nikdy nekouřili! Kuřáci povinně!

Kuřáci nejsou jediní, kteří mají problém s plícemi, se znečištěným ovzduším dnešního světa začínají mít dokonce i děti rakovinné bujení v plicích a nebo velké potíže s dýcháním.

I když je tento návod určen čistě na kuřáky, pomůže rozhodně všem!

Platí pravidlo že, pasivní kouření je stejně nebezpečné a to se neříká jen tak zbůhdarma, ale proto, že to tak opravdu je!

Tento návod vám pomůže vyčistit plíce plné toxinů!

Nejdůležitější je si uvědomit, že minimálně 2 dny před začátkem Vaší očisty je potřeba vyřadit veškeré mléčné produkty.

Ty by totiž mohly výrazně zpomalit očišťování plic a výsledek by nebyl tak markantní.

Před prvním dnem léčby vypijte 1 šálek vašeho oblíbeného bylinkové čaje!

Pomůže Vám nastartovat metabolismus a nyní se už pojďme podívat na návod, jak si očistit plíce..

na druhé stránce….

Tímto návodem si vyčistíte plíce i od víceletého kouření:

1) Ráno, ještě předtím, než se nasnídáte, vymačkejte si dva citróny do 300 ml vody a vypijte ji.

2) Kdykoli přes den vypijte 300 ml grapefruitového nebo ananasového džusu (pokud vám grapefruit nechutná). Můžete také použít minerální vodu k doladění chuti. Toto ovoce je bohaté na antioxidanty, které pomáhají vyčistit plíce.

3) Mezi snídaní a obědem se napijte 300 ml mrkvového extraktu. Mrkev značně ovlivňuje krevní alkalizaci, což v našem případě opět znamená výpomoc při čištění plic.

4) K obědu vypijte 400 ml smoothie, který obsahuje velké množství draslíku. Můžete jej jednoduše udělat z např: řepa, rajčata, petržel, fíky nebo mandle.

5) Ještě předtím, než půjdete spát vypijte 400 ml brusinkového džusu. Brusinky pomáhají zejména ve vypořádání se s bakteriemi v plicích.

6) Je také důležité si dát každý den během detoxu horkou minimálně 20 minutovou koupel. To vám pomůže dostat toxiny z těla ven.

7) Můžete také vyzkoušet eukalyptový olej. Přidejte 5-10 kapek eukalyptu do hrnce s horkou vodou, dejte nad něj hlavu a inhalujte dokud voda nevychladne.

Jestli máte mezi svými známými zapřísáhlé kuřáky, kteří ani přes nebezpečí cigaret nechtějí přestat kouřit, pošlete jim tento návod. Díky němu by se mělo jejich plicím nepřestavitelně ulevit.