Vědci mají jasno: Lidé s krevní skupinou Rh- nejsou z naší planety – jsou to jasnovidci, mají nižší teplotu a nadbytečný obratel!

Skutečná záhada sestává v tom, že ani věda nezná odpověď na otázku z čeho vyplývají negativní krevní skupiny.

Lidé, kteří mají negativní krevní skupiny, chtějí vědět víc o tom, jak Rh – vzniklo, a lidé s pozitivními krevními skupinami se také o tyto rozdíly zajímají.

Když v Japonsku vyplňujete formuláře do zaměstnání, najdete tam i otázku ohledně vaší krevní skupiny. V některých zemích býval zákon, podle kterého museli být lidé před svatbou testování kvůli jejich krevní skupině.

Tato záhada může být v mnoha ohledech překážkou pro mnohé páry.

Někteří lidé si neumějí sami sebe představit s partnerem jiné národnosti a někteří by zase nemohli být s někým jiného vyznání. Ale už jste někdy slyšeli o tom, že by se pár rozešel kvůli neslučitelnosti krevních skupin? I když to zní absurdně, tento problém může být vážnější než se zdá.

Pokud předpokládáme, že žena má Rh -, musíme zvážit, že v ní samé se nachází přirozený ochranný mechanismus, který by zničil všechny Rh + krvinky v lidském plodu. Nyní mluvíme o problému, který není imaginární, jako například imaginární rozdíly jako jsou národnost nebo vyznání. Tentokrát máme skutečnou fyzickou nekompatibilitu v páru. Co si o tom myslíte? Mohly by být rozdíly v krevních skupinách důvodem, aby si lidé nevybírali partnera s jinou krevní skupinou?

článek pokračuje na další stránce…