Chris Brown zlomil nos kolemjdoucímu. Do vězení, ale nepůjde

Americký zpěvák Chris Brown nastoupil do léčebny, kde chce podstoupit kurz zvládání vzteku. Zpěvák se tak rozhodl udělat po tom, co ho v neděli zatkli za napadení jistého Isaaca Adamse Parkera

Chris se chce zaměřit a lépe pochopit své chování, aby mohl úspěšněji pokračovat v životě a kariéře, “ uvedl zpěvákův mluvčí. K zmíněnému incidentu došlo v neděli ráno před hotelem ve Washingtonu, když se zpěvák fotil s fanynkami. Do záběru se vetřel 20letý Parker, co ho podráždilo.

Nesouhlasím s těmito homosexuálními hloupostmi, líbí se mi však box, “ řekl Chris Brown a zlomil Parkerovi nos. Policie ho následně zatkla i s jeho bodyguardem Christopherem Hollósem, oba však v pondělí propustili z vazby bez zaplacení kauce a se zákazem přiblížit se k oběti napadení na vzdálenost 91,5 m. Soud totiž rozhodl, že šlo pouze o přestupek a ne trestný čin.

Vzápětí po incidentu se však otevřela otázka týkající se Brownova podmíněného trestu za útok na Rihannu z roku 2009. Zda došlo o porušení podmínky vyšetří specializované orgány, které následně rozhodnou o jejím případném zrušení. V nejhorším případě hrozí Brownovi čtyři roky vězení.

zdroj: Chrisbrownworld.com