Pusha T: Po novém roce začnu dělat na druhé studiovce King Push

Americký rapper Pusha T oznámil, že začátkem příštího roku začne pracovat na své druhé sólové studiovce King Push.

Produkčně se na následníkovi alba My Name Is My Name ( 2013 ) bude podílet duo The Neptunes, které tvoří Pharrell Williams a Chad Hugo.

Zatím nevím, kdy vydám druhé album, ale mohu vám sdělit, že 2. ledna jdu spolu s The Neptunes na dvacet dní do studia v Miami,“ prohlásil 36 -letý rapper, který také potvrdil, že novinka se bude jmenovat King Push.

Tak se zároveň jmenuje i úvodní skladba alba My Name Is My Name. Pusha T spolupracuje s The Neptunes od začátku své kariéry , protože tato dvojice produkovala první tři alba jeho skupiny Clipse, kterou kromě něj tvoří i jeho starší bratr Malice. Pharrell také produkoval dvě skladby na My Name Is My Name.

Debutovým albem Clipse měla být nahrávka Exclusive Audio Footage, kterou nahráli v roce 1999. Toto album však pro problémy s vydavatelstvím Elektra Records nikdy oficiálně nevyšel. Jejich první oficiální nahrávkou se tak stal až album Lord Willin ‚ ( 2002 ), po kterém následovaly Hell Hatha No Fury (2006 ) a Til The Casket Drops ( 2009 ).

Pusha T debutoval jako sólový interpret v březnu 2011 oficiálním mixtapem Fear Of God, který pak v listopadu vydal s pozměněným názvem Fear Of God II : Let Us Pray jako EP.

Loni si diskografii rozšířil o kompilaci Cruel Summer labelu GOOD Music, jehož je členem, a letos v lednu vydal další mixtape Wrath Of Caine. V říjnu se po několika odkladech dostala do prodeje zmiňovaná studiovka My Name Is My Name.

Pusha T – Sweet Serenade (Explicit) ft. Chris Brown

Pusha T – Millions ft. Rick Ross

zdroj: aceshowbiz.com