Velký úspěch 5angels: Britské turné s hvězdnými UNION J!

5Angels

Po úspěšném létě stráveném na britských festivalech zažila formace 5Angels ještě úspěšnější závěr roku. Jen před pár dny se pětice zpěvaček vrátila domů z koncertního turné po Velké Británii.

5Angels_Union J_foto (500 x 335)

FOTO: archív 5Angels, ZDROJ: SOUL FOR SHOW

Za předskokana si je vybral jeden z největších tamních objevů – boyband Union J! Oblíbené dívčí skupině tak opět narostl početný fanklub, který si dlouhodobě buduje na britských ostrovech pod ochrannými křídly prestižní agentury CAA, zastupující i fenomén současnosti, skupinu One Direction

Union J Tour  – 5Angels

Pětice českých zpěvaček si krůček po krůčku plní svůj hudební sen. Na přelomu let 2013 a 2014 5Angels absolvovali bezmála 2 – měsíční koncertní šňůru ve Velké Británii. Celkem 23 vystoupení v Anglii, Skotsku , Irsku a Walesu od poloviny prosince do konce ledna strávili 5Angels po boku hlavních hvězd turné, chlapecké formace Union J.

Nápad na unikátní britsko – českou popovou spolupráci vzniknul v hlavě anglického managementu obou skupin z agentury CAA. „Rozhodlo se o tom, ke komu bychom se hodili a kam nás nasadí. Nejdříve to byly One Direction, pak Miley Cyrus nebo Little Mix, ale nakonec rozhodli, že budeme vystupovat s Union J “ vyprávějí dívky o zákulisí a zrodu projektu.

Jak jednohlasně dodávají, s výběrem byly nakonec nadmíru spokojeny. S novými kolegy “ si sedli “ dokonale: „Byl to dobrý výběr. Kluci jsou neskuteční profíci a my jsme se toho hodně naučili. Byli úžasní, hlídali nás a nedali na nás dopustit. Užili jsme si kopec zábavy. Dnes jsou z nás úžasní kamarádi a často si píšeme. Vídáme se s nimi i na jiných akcích. Za chvíli letíme zase do Londýna, tak jsme domluveni, že se uvidíme.“ O tom, zda s Union J chystají i společnou skladbu však zatím 5Angels mlčí : “ Uvidíme – neprozradíme … „dodávají

Dívky jsme dali k chlapcům z Union J, protože se nám zdálo, že by to mohlo vyjít – že si budou navzájem rozumět a že budou mít také společné fanoušky, “ vysvětluje kombinaci 5Angels – Union J manažer obou skupin, Paul Fitzgerald z CAA.

Jak zhodnotil výsledek koncertní šňůry? „Dopadlo to nad naše očekávání. Dívky byly na začátku trošku nervózní a vydali ze sebe všechno. Ale jsou neuvěřitelně talentované a šikovné, každým koncertem se trochu zlepšily a  nabíraly fanoušky, kteří pak za nimi jezdili celé turné třeba až do Irska. Co víc si přát? Máme 5Angels pod smlouvou rok a dívky již odvedly kus práce. Když zpívaly na turné, stálá a zpívala celá hala. To mluví za vše. Mají velkou budoucnost, “ dodává Paul Fitzgerald na margo 23 show, během nichž si prohlédlo a vyslechlo českou skupinu živě přibližně 300 tisíc fanoušků.

Po koncertní zimě čeká v nejbližších dnech úspěšné české teenagerky premiéra nového singlu a videoklipu “ Kiss And Tell „. Zároveň pracují na dokončení nového alba, kterého se čeští i britští fanoušci dočkají ještě letos.

5Angels – Kiss and Tell

Fotogalerie 5Angels

Zdroj: SoulForShow