Shakira zveřejnila seznam skladeb nového alba Shakira!

Kolumbijská zpěvačka Shakira zveřejnila tracklist připravovaného eponymního alba. Na studiovce se bude nacházet dohromady dvanáct písní, přičemž deluxe verze bude obsahovat další tři

Na albu nebude chybět ani skladba Can’t Remember to Forget You, ve které hostuje barbadoská zpěvačka Rihanna. Píseň byla také prvním singlem, který Shakira zveřejnila z nového alba.

Shakira – Can’t Remember to Forget You ft. Rihanna

Jako druhý singl nabídla fanouškům nahrávku s názvem Empire. Kromě jmenovaných budou na studiovce i skladby jako Cut Me Deep, v níž hostuje kanadská reggae – popová formace Magic!, nebo Dare ( La La La ), která měla vyjít jako singl ještě v roce 2012. Album by se mělo dostat do prodeje 25. března

Shakira – Empire

Shakira, celým jménem Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odstartovala kariéru v roce 1991 nahrávkou Magia, kterou však pro její komerční neúspěch v současnosti považují pouze za promoalbum. Oficiálním debutem se tak stalo až album Pies Descalzos ( 1996 ), po kterém následovaly postupně studiovky Dónde Están los Ladrones? ( 1998 ), Laundry Service ( 2001 ), Fijación Oral Vol. . 1 ( 2005 ), Oral Fixation Vol. . 2 ( 2005 ), She Wolf ( 2009 ) a Sale el Sol ( 2010 ).

Kromě toho má na kontě i několik live nahrávek. Mezi její největší hity patří skladby Whenever, Wherever; Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz ), Hips Don’t Lie (feat. Wyclef Jean ), Beautiful Liar (feat. Beyoncé ) nebo Waka Waka ( This Time for Africa ). S fotbalistou Gerardem Piquém má Shakira ročního syna Milana.

Tracklist alba Shakira – Shakira:

1. Dare ( La La La )

2. Can’t Remember to Forget You (feat. Rihanna )

3. Empire

4. You Don’t Care About Me

5. Cut Me Deep (feat. Magic ! )

6. Spotlight

7. Broken Record

8. Medicine (feat. Blake Shelton )

9. 23

10. The One Thing

11. Nunca Me Acuerdo de Olvidarte ( Can’t Remember to Forget You ve španělštině )

12. Loca por Ti

Deluxe verze bude obsahovat i písně La La La, Chasing Shadows a That Way

zdroj: aceshowbiz.com