Internetem pluje nová skladba kolumbijské zpěvačky Shakiry

Internetem proplouvá nová skladba kolumbijské zpěvačky Shakiry Dare ( La La La ).

Píseň se bude nacházet na albu Shakira, který 37letá interpretka plánuje zveřejnit již 21. března. Shakira už z nahrávky zveřejnila písně Empire a Can’t Remember to Forget You, na které spolupracovala s barbadoskou kolegyní Rihannou.

Shakira, celým jménem Shakira Isabel Mebarak Ripoll, odstartovala kariéru v roce 1991 nahrávkou Magia, kterou však, stejně jako druhý počin Peligro ( 1993 ), pro komerční neúspěch v současnosti považují pouze za promoalbum.

Oficiálním debutem se tak stalo až album Pies Descalzos ( 1996 ), po kterém následovaly postupně studiovky Dónde Están los Ladrones? ( 1998 ), Laundry Service ( 2001 ), Fijación Oral Vol. . 1 ( 2005 ), Oral Fixation Vol. . 2 ( 2005 ), She Wolf ( 2009 ) a Sale el Sol ( 2010 ).

Kromě toho má na kontě i čtyři live nahrávky či tři kompilace. Mezi její největší hity patří skladby Whenever, Wherever; Underneath Your Clothes, La Tortura (feat. Alejandro Sanz ), Hips Don’t Lie (feat. Wyclef Jean ), Beautiful Liar (feat. Beyoncé ) nebo  Waka Waka ( This Time for Africa ).

zdroj: digitalspy.co.uk