The Sisters Of Mercy zahajují turné, koncert v Praze již 17.5

Dnešním dnem zahajují The Sisters of Mercy své evropské turné, jehož součástí bude v sobotu 17. 5. i koncert v Čechách. Tato legendární britská kapela zahraje v pražském divadle Archa.

Pražský koncert bude pátou zastávkou letošního evropského turné, které začíná v Berlíně. Frontman skupiny Andrew Eldricht se k nadcházejícímu pražskému vstoupení vyjádřil těmito slovy:

Naše poslední vystoupení v Praze před pěti lety se potýkalo se špatným zvukem. Udělali jsme několik opatření, aby se to již nikdy neopakovalo. Jsem si vědom, že to našim fanouškům v Čechách dlužíme“.

Krom posílené zvukové aparatury s sebou dle informací managementu The Sisters of Mercy přivezou i speciální světelnou sestavu, která je charakteristická pro jejich koncerty.

Spolu s The Sisters of Mercy do Prahy přijede jako předkapela britská skupina Losers.

Losers v nedávné době vydali druhé studiové album s názvem „And So We Shall Never Part“ a mají pověst skvělé koncertní kapely. Podle zahraničních zdrojů posluchače při poslechu jejich nového materiálu, který bude zcela jistě součástí jejich živého setu, napadají jména jako Nine Inch Nails, Deftones a UNKLE.

Vstupenky jsou stále k dispozici v předprodejní síti www.ticketpro.cz a na pokladně divadla Archa za 880,- Kč, v den koncertu v divadle Archa za 990,- Kč.

www.thesistersofmercy.com