Janek Ledecký chystá v divadle Broadway 2 vánoční koncerty

Janek Ledecký přiveze do divadla Broadway na dva dny Vánoční atmosféru.

Na podium pozve Chýlkovou,Hlase, Nagyho, Dashu, či Ztraceného.

Klasické vánoční písničky, ale i hity jako Sliby se maj plnit o Vánocích nebo Pěkná, pěkná, pěkná.

K tomu na pódiu mezinárodní kapela s vokalistkami, přední český smyčcový M. Nostitz Quartet. Tak budou vypadat dvě koncertní zastávky Vánočního turné zpěváka Janka Ledeckého v Praze. Ve zdejším divadle Broadway vystoupí v úterý 16. prosince a ve středu 17. prosince. Oba koncerty začínají v 19 hodin.

Šnůra vánočních vystoupení, kterou někdejší frontman Žentouru pravidelně vyprodává už od roku 1996, letos nese podtitul Všichni dobří andělé. To je zároveň i název nového alba duetů Janka Ledeckého, na které pozval umělce jako jsou Ivan Hlas, Ivana Chýlková, Peter Nagy, Dasha, Jožo Ráž, Marta Jandová, Marek Ztracený, Lucie Vondráčková nebo Petr Kolář.

A právě některý z těchto hostů se objevuje vždy na jedné ze zastávek turné. V Praze se Jankovi fanoušci mohou po oba dny těšit na Ivanu Chýlkovou a Marka Ztraceného. V úterý pak navíc na Petra Nagyho a ve středu na Ivana Hlase a Dashu.

Vánoční turné Janka Ledeckého už osmnáctým rokem nabízí sérii koncertů s pravou sváteční atmosférou. Ani letošní rok se tradice nezmění.

„Janka doprovodí přední české smyčcové kvarteto M. Nostitz Quartet a jeho hudební kolegové rocker Štěpán Smetáček a Dave Mendéz. Kromě vánočních písní a hitů zazní i několik písní od zahraničních autorů, ke kterým Janek chová úctu, jako jsou Bob Dylan, Sting a další,“ popisuje promotérka koncertu Hana Petřinová.