Zpěvačka Kristína vydává kalendář s výpravnými fotografiemi

Úspěšné česko-slovenské turné, které bylo ve většině měst drtivě vyprodané a výběrové album, jež přímo v den křtu dosáhlo na platinu. To nejsou jediné novinky kolem oceňované slovenské zpěvačky Kristíny.

Populární muzikantka Kristína totiž přichází s kalendářem na rok 2015 s výpravnými fotografiemi. Jeho kmotry se stali textař Kamil Peteraj a zpěvák Robo Grigorov.

Exkluzivní kalendář vznikl ve spolupráci s firmou AŽD Praha. Taková nabídka se mi velmi líbila, navíc jsem předtím kalendář ještě nefotila. Byla to pro mne zajímavá zkušenost a zážitek. Fotilo se pouze v exteriérech s jemně železniční tematikou. Fotografie vznikly v Česku i na Slovensku ve velmi krásných lokacích, v přírodě, ve městech a malých stanicích, tedy na místech s až pohádkovým prostředím,“ popisuje Kristína, která kalendář fotila tři dny.

„Měla jsem kolem sebe  tým skvělých lidí, cítila jsem se výborně. Krásné fotky doplňují úryvky z textů mých písní, které napsal Kamil Peteraj,“ doplňuje zpěvačka, jeř část honoráře nákladu z CD Tie Naj i z kalendáře věnuje charitě.

Kalendář zpěvačky Kristíny

fotocredit:Rastislav Brezovský