Muži se nerozvádí kvůli postavě a vzhledu. Zde jsou nejčastější důvody rozchodů..

Není nic smutnějšího než rozvod – trauma, se kterým se není možné vypořádat bez poškození. Toto utrpení poškozuje psychické i fyzické zdraví.

V dnešní době je tento hrozný jev považován za samozřejmost. Kolem poloviny mých třicetiletých známých je už rozvedených. A mezi těmi, kteří mají po čtyřicítce, je jich až 80%.

V momentě rozhodnutí o rozvodu mezi manželi se nahromadilo množství vzájemných stížností, nedorozumění a nevyřešených konfliktů. Častou příčinou rozvodu je žena. A proč?

Příčiny oddělení

Opuštěné ženy se dělí o své zkušenosti: „Já jsem si i ochlupení v oblasti třísel odstraňovala voskem. I do posilovny jsem chodívala pravidelně. Vždyť já jsem vlastně poklad. A on i tak odešel. Proč?

Muži neodcházejí kvůli zarostlým zónám v okolí třísel. A také ne kvůli obšírnější postavě. Příčina je úplně někde jinde. A o tom budeme dnes mluvit.

Vědci už dávno dokázali, že mnohé věci muži a ženy vnímají různě. Domov pro ženy a muže neznamená totéž.

Žena přistupuje k místu svého bydlení tak, jako k práci, nebo k něčemu mnohem důležitějšímu. Je to její pohádka, její království, kde všechno musí být ideální. A když zjistí, že není všechno, jak má být, v její hlavě je spuštěna siréna, a je naléhavě nutné přijmout všechna opatření!

V tu chvíli ona jako „generál“, začne rozdávat rozkazy: „Řadový vojáku muži – jdi do boje. Vyčisti kočičí záchod. Vynes stromeček. Dojdi s košem. „Ovšem, není to přesně tak jak zde uvádíme, ale reálně to vypadá asi takto:“Proč jsi nevynesl koš? Proč si ještě neodstranil stromeček, jehličí je po celém domě? je třeba uklidit po kocourovi!

Dům podle mužů – je jeho jeskyně, v níž se může ukrýt před životní bouří, jeho zdrojem klidu, naděje a úkrytu. Žena, která je necitlivá a nechápavá, může svého muže dovést až k nepříčetnosti.

Proto, při plánování domácích prací, je třeba si vzpomenout na tento rozdíl a nebýt příliš horlivou ve své touze dělat něco perfektního, zvláště ne rukama manžela.

4 pilíře, na kterých spočívá rodinné štěstí – strana 2

Respekt

Nebuďte k manželovi neuctivá, ale netrpte takový vztah k sobě. A pokud si dovolíte zakřičet od srdce: „Ty hlupáku, najedl ses a už nemůžeš nic dělat ?!“, tak jste jednou nohou v rozvodovém řízení.

Mlčení

Každý má právo na svůj podíl klidu a míru. Dovolte svému manželovi si odpočinout od životních bouří. Když narušíte ticho svým křikem a vrčením, tak jste na pokraji rozvodu.

Krása a harmonie

Obraťte svou pozornost ne jen na čistotu domu, nezapomínejte na sebe. Vždy je příjemné, když se tam nachází krásná a upravená milovaná žena.

Energie

Je důležité, aby si doma muž mohl odpočinout a doplnit ztracenou energii. Je to oblíbené jídlo a příležitost udělat si aromatickou koupel, i láska milované ženy, v níž neuhasí zájem o život …

Samozřejmě, některé povinnosti má i muž. Ale to je jiný příběh … Pokuste se změnit dům na prostor pro odpočinek, a ne na místo neustálých bojů.

Nejsmutnější je to, že příčina mnoha rozvodů spočívá právě ve zmíněných bodech. Zde je nad čím přemýšlet. Snažte se dělat všechny kroky pro záchranu své rodiny.

Máte ženaté přátele a vdané kamarádky? Tak se s nimi podělte o tento článek. Ať takových tragédií jako je rozvod, bude v našich životech méně!