Homosexuální pár si adoptoval dcerku. Takto to však dopadnout nemělo … Malou Elsie postihlo to nejhorší

Ve společnosti jsou vytvořeny dva tábory. Ti, kteří podporují adopci homosexuálními páry a ti, kteří jsou striktně proti tomu.

Ať jste už na té první straně, nebo naopak, na tom nezáleží. Důležité je, že žádné dítě by nemělo trpět tak, jak trpělo toto malé děvčátko, které si adoptoval tento americký homosexuální pár.

Třiceti jedna letý Matthew Scully-Hicks je fitness trenér, který si se svým manželem Craigem adoptovali malou osmnácti měsíční Elsie. Jednoho dne však Matthew zavolal sanitku s tím, že je jeho dcerka v bezvědomí. Malou Elsie bohužel nedokázali zachránit.

.

Pitva ukázala, že holčička byla obětí domácího násilí. Nasvědčovalo tomu těžké poranění hlavy, zlomené žebra a zlomená noha. V době vyšetřování tohoto ohavného činu se potvrdilo, že Matthew zneužíval svou dceru stále, když Craig nebyl doma.

Vyšetřovatelé také našli zprávy, které mladý fitness trenér posílal své rodině či přátelům. Uvádělo se v nich například: „Elsie je satan oblečený jako dítě.“

I když všechno svědčí proti tomuto muži, on sám si to nepřiznává. Tento příběh je důkazem toho, že partneři, ať už homosexuální nebo heterosexuální by si měli několikrát rozmyslet jestli jsou připraveni zvládat výchovu dítěte.

zdroj: thesun.co.uk