Když se řekne Marlenka, každému se hned seběhnou sliny na typický známý český medovník.reklamy
Tento dezert je skutečnou harmonií chutí, které dominuje nasládlý med v kombinaci s pružným těstem.
Svého uvedení na trh se nedávno dočkala i čokoládová verze této známé klasiky, která je pro většinu z nás ještě větší pochoutkou. Připravte si čokoládový medovník i Vy, v pohodlí svého domova s tímto receptem.
Budeme potřebovat následující ingredience:
složení cesta
- 600 g jemné mouky
- 200 g moučkového cukru
- 4 lžíce roztaveného medu
- 2 vejce
- 1 lžička prášku na pečení
- 100 g másla
- 2 lžíce neslazeného kakaového prášku
- 100 ml mléka
složení krému
- 2 balení vanilkového pudingu
- 600 ml mléka
- 3 lžíce cukru
- 150 g margarínu
- 3 lžíce moučkového cukru
Pokračování na další straně