Dlouho jsem lepší nejedla: Kakaový medovník připraven tak chutně, jak ho neznáte!

Když se řekne Marlenka, každému se hned seběhnou sliny na typický známý český medovník.reklamy

Tento dezert je skutečnou harmonií chutí, které dominuje nasládlý med v kombinaci s pružným těstem.

Svého uvedení na trh se nedávno dočkala i čokoládová verze této známé klasiky, která je pro většinu z nás ještě větší pochoutkou. Připravte si čokoládový medovník i Vy, v pohodlí svého domova s ​​tímto receptem.

Budeme potřebovat následující ingredience:

složení cesta

  • 600 g jemné mouky
  • 200 g moučkového cukru
  • 4 lžíce roztaveného medu
  • 2 vejce
  • 1 lžička prášku na pečení
  • 100 g másla
  • 2 lžíce neslazeného kakaového prášku
  • 100 ml mléka

složení krému

  • 2 balení vanilkového pudingu
  • 600 ml mléka
  • 3 lžíce cukru
  • 150 g margarínu
  • 3 lžíce moučkového cukru

Pokračování na další straně