Příběh, který vás rozpláče! Mladá dívka odmítla léčbu rakoviny, měla k tomu vážný důvod

Život může být inspirativní krásný, ale také neuvěřitelně krutý. Taková je už cesta našich životů. Osmnáctiletá Brianna Rawlingsová byla v 17. týdnu těhotenství, když jí osud zasadil strašnou ránu. Lékaři mladé dívce diagnostikovali vzácný a agresivní typ rakoviny krve. Téměř v polovině těhotenství musela Brianna učinit nejtěžší rozhodnutí svého života: ukončit těhotenství a zahájit léčbu nebo pokračovat v nošení dítěte v naději, že bude všechno v pořádku. Mladá dívka se rozhodlo nezahájit léčbu a nechala svému synovi možnost vidět tento svět.

Bohužel, ale to nebyl začátek krásného příběhu. Brianna měla v těle infekci a lékaři se obávali, že by mohla být přeneseny na dítě. Jedinou cestou ven, byl císařský řez.

Malý Kyden viděl tento svět o tři měsíce dříve a čelil vážným zdravotním problémům. Veškeré úsilí lékařů bylo bohužel bezvýsledné a chlapec po 12 dnech zemřel. V posledních chvílích svého života byl zahalen nekonečnou láskou své matky.

,, Těch 12 dní s mým synem bylo nejlepší z celého mého života. Konečně jsem ho mohla držet v náručí, mluvit, počítat mu prsty na nohou, „řekla Brianna.

Pokračování na další straně